След като 19’ писа, че този парламент е приел само

...
След като 19’ писа, че този парламент е приел само
Коментари Харесай

Тепърва пишат 22-та закона по Плана, стартираха 2 дни след внасяне на вота на 7-ия месец управление

След като 19’ писа, че този парламент е приел единствено 1 нов закон , а 22 са единствено тези, които има да трансформира по отношение на Плана за възобновяване за 12 млрд.лв., трябваше да бъде импортиран избор на съмнение, с цел да се сети държавното управление на 7-ия месец от работата си и 2 месеца, след Брюксел му върна Плана с 22 ремонти, които би трябвало да в профил. Само подсещаме, че чакаме задатъка по него за повдигане на пенсиите, в случай че се има вяра на вицепремиера и финансов министър Асен Василев.

 

Оставете, че това е нелегално и ще ни донесе нови проблеми с Европейски Съюз, само че неналичието на обикновената база за започване на работа по Плана, даже да бъде утвърден, е цялостен неуспех и приказва за безспорен безпорядък в администрацията и некадърност за ръководство.

 

Още повече, като служебни министри преди повече от година К. Петков и А. Василев редактираха същия този проект. А специалистите, както ще прочетете, от предишното лято упорстват да се напишат и законовите промени по него, в случай че желаеме да вземем 12-те милиарда.

Сега доказателствата:

" По време на дебатите за вота на съмнение министърът на земеделието Иван Иванов съобщи: " На всички е ясно, че предварителни избори ще блокират работата на изпълнителната и законодателната власт и на процедура блокиране на цялата страна в миг, когато би трябвало да се вземат значими законодателни решения, като приемане на бюджета и редица закони, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, със Стратегическия проект за развиване на селското стопанство за идващите 5 години са свързани. Няма кой да ги взема при неработещ Парламент. ”
Фактите за земеделието:

 

Видно от приложената по-долу Заповед на самия Иван Иванов ( издадена на 17.06.2022 година, 2 дни след внасянето на вота на недоверие) работата по правене на законодателството занапред следва. Крайния период е 30 септември 2022 година В екипа ще вземат участие над 60 специалисти от Министерство на здравеопазването и ДФЗ-РА!

   width=

Ако сте следили работата на Комисията по земеделие, храни и гори в Народно събрание, ще си спомните, че още от лятото на предходната година моля тази взаимна работа да стартира. Е най-сетне ще стартира година по-късно….

Какво, по какъв начин, за какво - изводите и заключенията оставам на вас!! ”, написа депутатът и специалист в бранша Пламен Абровски и ползва документите.

 

 

Радостина Тонева

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР