След като 19-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора направи дебют

...
След като 19-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора направи дебют
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора: Благодарение на хорската любов съм на крака!

След като 19-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора направи дебют в музиката, прикани " да няма боязън, да няма нито една повече ". Тя разкри, че към момента не е претърпяла зверството породено от Георги Георгиев. Все още мислите за това я изтезават заран и вечер, споделя тя. Но се надявам времето да излекува съзнанието ѝ.

Дебора изгря в дует с попфолк изпълнителката Лидия, с която се срещнали на фотосите на клипа. По думите на Лидия Дебора била извънреден експерт в музиката и фотосите.

Музиката е нещото, което я избавя, предстоят ѝ нови песни, които ще бъдат изненада за публиката.



" Сбъднах фантазията си, само че най-голямата ми цел е да бъда на сцена и да се занимавам с музика ", сподели Дебора Михайлова, в предаването " Събуди се " по Нова телевиаия.

Във видеоклипа Дебора демонстрира шевовете си с идеята да няма боязън.

" Да няма нито една повече. Искам да насочва посланието си към всички дами да не се крият. Ние сме красиви ", добави Дебора и описа, че това, което претърпя е към момента в мислите ѝ.

На въпрос какво чака от делото против касапина Георги Дебора съобщи, че се надява на отмъщение и заслужено наказване. Както е известно към този момент 15 съдии си направиха отказ по делото, Върховния административен съд праща делото от Стара Загора в Пловдив.

" Хората, които излязоха на открито в цяла България и фамилията ми, те ми помогнаха най-вече. Благодарение на тях съм на крайници ", уточни Михайлова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР