След катастрофата, при която загинаха двете момичета, Георги Семерджиев е

...
След катастрофата, при която загинаха двете момичета, Георги Семерджиев е
Коментари Харесай

Семерджиев сам взел стълбата, по която се покачил до жилището си

След злополуката, при която починаха двете девойки, Георги Семерджиев е избягал от мястото на престъплението, отишъл в автомивката си, откъдето е взел стълба и по нея се е качил до жилището си, стана ясно на съвещанието през днешния ден.

Държавата е длъжна да се намеси и да предотврати обвиненият да извърши друго закононарушение. С тези претекстове Софийският градски съд остави в ареста Георги Семерджиев. Той няма документи за идентичност и не живее на адреса, където е регистриран.

Служители на автомивката са споделили пред проверяващите, че е бил единствено с една обувка и е бързал. Дясната маратонка на Семерджиев е открита в авариралия му автомобил, а лявата при обиска на жилището му. Стълбата, с която се е покачил до жилището, също е открита, както и следите му по нея.

Пред съда той съобщи, че е бил похитен и нищо не помни, предава 24 часа. Същото сподели и юрист Мирослав Христов след съвещанието. Той обаче не съумя да изясни за какво клиентът му твърди, че е бил похитен.

Няколко пъти Семерджиев искаше да седне, тъй като му било неприятно и съдът даже му изпрати бутилка вода.

За това, че Георги е карал автомобила показания дават очевидци, а този факт се удостоверява и от ДНК експертиза. Тя демонстрира, че по скоростния лост на " Ауди " -то има единствено негови следи.

Бившият футболист се е разминал с леки пострадвания по тялото. В последната си дума пред съда той сподели: " Не съм отговорен за нищо, желая да се прибера у дома ".

Семерджиев е упрекнат за гибелта на двете девойки, към този момент по несъобразителност. Другите му две обвинявания са от 10-и юни - че е карал дрогиран и че е употребил подправена брошура, издадена сякаш от Швейцария.

Пробите му за алкохол и дрога още не са подготвени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР