След катастрофата, при която загина бременна жена в козлодуйското село

...
След катастрофата, при която загина бременна жена в козлодуйското село
Коментари Харесай

С над 100 км/ч се е забил в стълба 18-годишният, който уби бременно момиче в Гложене

След злополуката, при която почина бременна жена в козлодуйското село Гложене, локални упорстват за ограничаване на скоростта. Те описват, че в региона все по-често стават тежки пътни произшествия.

Малко преди 19:00 часа нощес лек автомобил пътува в посока Козлодуй. Докато минава през основния път на Гложене, водачът ненадейно изгубва надзор над колата, навлиза в насрещното придвижване и се забива в електрически дирек. От мощния удар стълбът е пречупен на три места. Пътничката в автомобила, която е била бременна, умира на място. Инцидентът става в непосредствена непосредственост до дома на Анатоли.

" Страшен удар беше, щом се чу на другия завършек на селото. Дойдох да видя какво става, от колата се вдигаше дим от нея. Момчето излезе и аз побегнах да викна Бърза помощ ", сподели Анатоли Атанасов.

Спешният екип обаче единствено установил гибелта на дамата. Шофьорът е превозен за лекуване във врачанската болница. Оказа се, че е недееспособен. От охранителната камера излиза наяве, че водачът се е движил минимум със 100 км/ч, при ограничаване от 50 км/ч.

" Над 120 км е вдигнал допускам и по тази причина очевидно е изгубил надзор и за жалост две деца си отидоха ", съобщи кметът на Гложене, Петко Петков.

В региона постоянно стават пътни катастрофи и към този момент няма двор и ограда, които да не са потърпевши от коли и камиони. Даниела е една от пострадалите.

" Миналата година късно есента влезе камион у дома, в лозето. Просто вредите бяха огромни, преди години отново влизаха у дома, малко по-нагоре в оградата. Тука просто е нещо ужасно, ние живеем в някакъв смут ", показа Даниела Маринова.

Въпреки множеството тъжби и писма на кмета на селото да се вземат ограничения за ограничение на скоростта в сектора, резултат няма. Хората се опасяват да се движат по тротоарите и молят да се сложи най-малко камера за скорост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР