След катастрофата чувствах, че не заслужавам да живея. Бях ничия,

...
След катастрофата чувствах, че не заслужавам да живея. Бях ничия,
Коментари Харесай

Дивна: Мислех за самоубийство

„ След злополуката усещах, че не заслужавам да пребивавам. Бях ничия ”, Това споделя певицата Дивна месеци след ужасната злополука, която едвам не умъртви нея и приятелката й Кристин Илиева, научи HotArena.

„ Аз даже не се бях скрила, няма по какъв начин да се скриеш от себе си. Повярвах, че съм неприятен човек. Вярвах, че съм страшилище. Не желаех да излизам от у дома ”, разкрива изпълнителката.

Самата тя проговори за първи път след жестоката злополука с Кристин, която се случи през март, написа „ България през днешния ден ”. И не крие, че е мислила за самоубийство.

„ Бях на път да си дам най-тежката присъда. Опитах да си посегна на живота. Има моменти, в които чувството, че си загубен е толкоз огромно, че не можеш да се оправиш ”, разкрива още Дивна. Певицата месеци наред не е излизала от вкъщи си.

„ Вярвах, че съм страшилище ”, разкрива още изпълнителката пред „ Нова телевизия ”. Тя в никакъв случай не съумява да преживее шока от случилото се.

Към днешна дата тя е в доста положителни връзки с приятелката си Кристин, само че признава, че не знае, дали в миналото тя ще й елементарни изцяло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР