След катастрофа между два автомобила, мъж на 66 години, който

...
След катастрофа между два автомобила, мъж на 66 години, който
Коментари Харесай

Пешеходец е с опасност за живота след катастрофа в Добрич

След злополука сред два автомобила, мъж на 66 години, който е пресичал на пешеходна пътека, е откаран в болница с заплаха за живота, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич. 

Инцидентът е станал на  ул. „ Христо Ботев ”. Лек автомобил „ Опел ” стопира, с цел да пропусне 66-годишния пешеходец, като в същия миг лек автомобил „ Фолксваген ”, ръководен от 20-годишен мъж, се удря в задната част на спрелия пред него автомобил, завърта се и удря пешеходеца. Мъжът е превозен в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич, допълват от пресцентъра.

От първичните прегледи е диагностициран с натъртвания и повърхностни пострадвания. Първоначалните проучвания демонстрират, че няма вътрешни пострадвания и фрактури. При обзор от експерт се открива кръвоизлив в мозъка и заплаха за живота на потърпевшия. 

Водачите са тествани за приложимост на алкохол, пробите са негативни, написа Българска телеграфна агенция.

Ръст на пътнотранспортните произшествия (ПТП) се следи през летния сезон в област Добрич, само че в съпоставяне със същия интервал на предходната година има задържане на равнищата като брой ПТП и брой ранени. Има лек спад и при броя починали.

Те са с петима по-малко в съпоставяне със същия интервал на предходната година. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР