След кампанията 110 бебета за 110 години Ботев Пловдив, нова

...
След кампанията 110 бебета за 110 години Ботев Пловдив, нова
Коментари Харесай

Ботев представиха проект за юбилеен парк ВИДЕО

След акцията " 110 бебета за 110 години Ботев Пловдив, нова концепция зарадва жълто-черните привърженицит. Тематичен парк с името „ 110 години Ботев Пловдив “ може да бъде построен за юбилея наа клуба.

Проектът е иницииран от Клуб на последователите на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев. Идеята е получила цялостна поддръжка за реализацията си и от изпълнителния шеф Даниел Серехидо.

Първоначалната концепция за засаждане на 110 броя дървета за юбилея е на починалия почитател на „ канарчетата “ Тоско Бозаджийски. Проектът ще сплоти в себе си културно-исторически моменти, модернистична визия, детайли с учащ темперамент. Проектът е очакван да се шири на повърхност 7000 кв. метра в базата на клуба, а построяването му ще коства сред 300 000 и 500 000 лв..

Междувременно се разбра, че ПФК Ботев Пловдив ще взе участие в Клубната консултативна платформа (Club advisori platform). Повече от 300 професионални футболни клуба от 32 шампионати от цяла Европа участват на срещата в Мадрид.

На срещата на CAP ще бъдат прегледани значими тематики, свързани с развиването на професионалния футбол в Европа като модела на финансово систематизиране на УЕФА от 2021 до 2024 година, структурата на интернационалните клубни надпревари след 2024 година, интернационалния календар, както въпроси, свързани с регулирането на трансферния пазар
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР