След качването на видеото с хвърлянето на пиратки от евродепутата

...
След качването на видеото с хвърлянето на пиратки от евродепутата
Коментари Харесай

Депутат от Петрич се саморазправя с граждани в социалните мрежи

След качването на видеото с хвърлянето на пиратки от евродепутата Ангел Джамбазки от прозореца на централата на Вътрешна македонска революционна организация, се разгоря същинска словесна препирня в обществените мрежи.

Петричани, осъждащи държанието на евродепутата, станаха цел на офанзивите от страна на локалния народен представител от войводите Стоян Божинов. Някои от присъединилите се да изразят мнение и гражданска позиция усетиха даже закани от страна на Божинов и предизвестиха, че ще запазят тези му думи като доказателство.

Впечатляващо е и още едно умозаключение на депутата от Петрич – „ ти си страхливец и нещо се насираш “ с следващо допълнение „ ще дойда да изближа нацапаното, не се коси “.

На сходен депутатски каруцарски речник би завидял всеки паралелно с въпроса – какви хора ни съставляват в най-висшия орган – Народното събрание. Освен покани-закани за персонална среща, депутатът изригна против различен консуматор на обществената мрежа Facebook, разгневен от напомнянето, че българските жители заплащат заплатите на депутатите.

В словесната канонада и отбрана на „ войводското държание “, Стоян Божинов риторично попита „ до момента в който пристигна полицията и някой безсрамник ти влезе у дома, ко вършим “, а видно от държанието на войводите, отговорът е – саморазправяме се! И най-удачното с пиратки и изтичане на течности върху главите.

Скандалът сред хората и депутата Божинов потегли от пост на локалния юрист Любомир Георгиев. Той написа: „ Одобрявате ли такова държание от евродепутат (да хвърля бомбички и пиратки по хората - някой можеше да оглушее или да бъде съществено ранен), без значение от това дали измежду тези хората е имало вандали? Една вандалщина оправдава ли друга, в случай че на улицата е имало полиция? Докога бе, Джамбазки? “.

Георгиев разяснява пред БЛИЦ, че една валданщина не би трябвало да води до друга. Според него има способи, по които да си защитиш имуществото, в случай, че на място са били полицията и охранителната компания. „ Извършеното от Джамбазки е хулиганска демонстрация и има подаден сигнал от софийски сътрудници юристи до прокуратурата “, изясни още Любомир Георгиев.








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР