След жребий, който бе теглен в Комисията по енергетика, бяха

...
След жребий, който бе теглен в Комисията по енергетика, бяха
Коментари Харесай

След жребий прекратиха мандатите на четирима от КЕВР

След чоп, който бе теглен в Комисията по енергетика, бяха прекъснати мандатите на досегашните членове на Комисията по енергийно и водно контролиране (КЕВР) Александър Йорданов, Георги Златев, Валентин Петков и Ремзи Осман, заяви Българска телеграфна агенция.

Съгласно признатите процедурни правила се организираха три групи тегления. Това се прави, с цел да не се получи по този начин, че да бъдат заменени всички членове на някой от съставите в КЕВР. При първото изтегляне от комисарите в бранш енергетика - Александър Йорданов, Владко Владимиров, Георги Златев и Евгения Харитонова, се прекратиха мандатите на Александър Йорданов и Георги Златев.

При второто изтегляне от двамата комисари от ВиК бранша - Валентин Петков и Димитър Кочков, бе преустановен мандатът на Валентин Петков.

Третият чоп направи избор сред икономическия и юридическия комисар - Светла Тодорова и Ремзи Осман, като мандатът бе преустановен на Ремзи Осман.

До 17 април ще се вършат оферти за нови членове на КЕВР. Очаква се от началото на май Комисията за енергийно и водно контролиране да проработи с нов състав.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР