След извършените спасителни действия бяха открити телата на двете жени,

...
След извършените спасителни действия бяха открити телата на двете жени,
Коментари Харесай

В Арсенал откриха и телата на изчезналите жени

След осъществените избавителни дейности бяха открити телата на двете дами, които бяха в неопределеност след вчерашния случай в оръжейния цех „ Арсенал “ в Казанлък. С това публично жертвите на гърмежа стават три – мъж на 55 години и две дами на 53 и 43 години. Това заяви пред публицисти окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Пострадалата жена, която беше откарана в болнично заведение в София, е с тежка черепно-мозъчна контузия, само че към този миг е в устойчиво положение, уточни той, представен от Българска телеграфна агенция.

Взети са проби от местопроизшествието. Огледът завърши в светлата част на деня и през днешния ден продължава. Променя се квалификацията на действието, защото жертвите са повече от една.

Назначени са съдебно-медицински експертизи на телата, следва да се назначат още химическа експертиза, взриво-техническа експертиза и други, посочи Атанасов. Ще бъде конкретизирано детайлно и какъв е индустриалният развой в цеха на завода, където породи случаят.

Причината на този стадий не може да се каже. Работи се по няколко версии-техническа причина, човешка неточност и други. Разпитани са очевидци - те разказват индустриалния развой, провеждания инструктаж и така нататък

По предписание на основния прокурор Иван Гешев следствието ще се води от Национална следствена работа. „ Изготвили сме предложение до Апелативна прокуратура – Пловдив делото да бъде взето под специфичен контрол “, уточни още Атанасов.

Мъжът е със стаж осем години, едната жена е с девет, а другата – с 15 години стаж в оръжейницата.

Няма заплаха от следващи гърмежи, добави Дичо Атанасов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР