След извършен анализ на събраните доказателства от разпити на свидетели,

...
След извършен анализ на събраните доказателства от разпити на свидетели,
Коментари Харесай

След експертизите в Пловдив: Повдигат нови обвинения и обединяват двете разследвания по случая Дебора

След осъществен разбор на събраните доказателства от разпити на очевидци, в това число допълнителeн разпит на потърпевшата Д.М., писмени доказателства, в това число спомагателна съдебномедицинска документи, показана от процесуалния представител на потърпевшата, направените изводи по назначените експертизи в Пловдив, наблюдаващите прокурори от Районна прокуратура-Стара Загора сплотяват следствията по двете досъдебни производства по отношение на 26-годишния Георги Николаев и следва да му издигнат нови обвинявания.
Прочетете още
Новите квалификации са за осъществени три закононарушения. Едното обвиняване е за това, че на 26 юни 2023 г.  в Стара Загора в апартамент е принудил Дебора Михайлова да претърпи нещо обратно на волята си като остригал част от косата й и използвал мощ - удар с пестник.

Другите обвинявания са за това, че на същата дата в Стара Загора, с особена свирепост и по изключително непосилен метод е предизвикал на Михайлова двустепенна средна телесна щета, изразяваща се в черепно-мозъчна контузия, мозъчен оток и лека мозъчна травма, довели до разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота и порезни рани, довели до обезобразяване на лицето и на други елементи от тялото.

Повдигането на новите обвинявания ще се извърши персонално от наблюдаващите прокурори в наличието на бранителите на обвинения, който е с избрана мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по досъдебно произвеждане, водено против него за закана с ликвидиране.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР