След извънредното заседание на представители на правителството и на службите

...
След извънредното заседание на представители на правителството и на службите
Коментари Харесай

Николай Денков: Няма никаква непосредствена опасност за територията или гражданите на България

След изключителното съвещание на представители на държавното управление и на службите за сигурност във връзка събитията в Русия, министър-председателят Николай Денков съобщи, че няма никаква непосредствена заплаха за територията или жителите на България.
" Както знаете, през последните 24 часа има придвижване на войски, част от армията на Евгений Пригожин, потегли на север към Москва. В околните часове се чака да дойде към подстъпите на града. Затова направихме заседание с разследващите служби, с цел да получим информация, която не е общодостъпна ", означи след срещата проф. Денков.
Премиерът Денков свика в късния следобяд заседание по отношение на изострената обстановка в Русия. В съвещанието участваха вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, министрите на защитата и на вътрешните работи - Тодор Тагарев и Калин Стоянов, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, ръководителите на Държавна организация " Национална сигурност " Пламен Тончев, на Държавната организация " Разузнаване " Антоан Гечев  и на работа " Военно разузнаване " бригаден военачалник Венелин Венев.
БНР
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР