След изтеглянето на нашите войски от Херсон започва битката за

...
След изтеглянето на нашите войски от Херсон започва битката за
Коментари Харесай

Битката за Днепър: Пентагонът е сигурен, че ако мостовете бъдат разрушени, укровермахтът ще приключи съпротивата

След изтеглянето на нашите войски от Херсон стартира борбата за логистика

Според вътрешни известия от Офиса на президента [на Украйна], английското разузнаване МИ-6 е предало разследваща информация на Генералния щаб на бандеровците. В смисъл, съветските войски са изтеглени в направленията Запорожие и Сватово. Британците също считат, че въоръжените сили на РФ ще унищожат всички мостове през Днепър, с цел да съсипят снабдяването на голяма група от въоръжените сили на Украйна на левия бряг.

Според последните разбори на Пентагона, съветското евакуиране от Херсон приготвя почвата за по-тежки борби. По-специално, както твърди Washington Post, базирайки се на свои източници в Министерството на защитата на Съединени американски щати, „ зимата наближава, само че и двете страни укрепват бойните елементи с в допълнение оръжие, муниции и персонален състав “.

Джим Ставридис, пенсиониран адмирал от Военноморски сили на Съединени американски щати и някогашен висш главнокомандващ на съюзническите сили на НАТО, поучава Зеленски да повтори „ Буча “ за повече военна и финансова помощ. Това, споделя той, ще бъде " непредвидена облага ", визирайки " изнасилвания, изтезания, арестувания и кланета ". Нищо персонално, просто психолого-информационна интервенция.

Според съветски телеграм канали сутринта на 11 ноември нашата войска към този момент е напуснала Херсон. На десния бряг беше проведена противодесантна защита, а Антоновските мостове, както автомобилни, по този начин и железопътни, бяха взривени, което значи нов стадий от специфичната интервенция.

Какво ще бъде към този момент е ясно - ще бъде тежка борба за военна логистика. По същия метод, по който река Днепър беше спънка за руснаците при попълване на доставките на муниции /БП/ и жива мощ, по този начин в този момент тя съставлява главната опасност за укровермахта.

Специалисти от Пентагона считат, че въоръжените сили на Украйна не би трябвало да форсират реката в региона на Херсон, а би трябвало да се съсредоточат върху настъплението от Запорожкото направление. Сега цялата активност ще бъде ориентирана към левобережния спектакъл на интервенциите, се споделя да вземем за пример в горната публикация на Washington Post.

Можете също по този начин да цитираме известието на Бен Ходжис, някогашен пълководец на американската войска в Европа, който напряко съобщи, че ВСУ скоро ще стартира офанзива против Енергодар, където се намира атомната електроцентрала. Според него без АЕЦ зимата ще бъде пъкъл за жителите, тъй че Киев ще хвърли всичките си сили в тази посока, в това число парка от Хаймърс-и и пет сателитни групировки.

И въпреки всичко студът ще изиграе в интерес на съветската авиация, защото „ брилянтното зелено “ ще изчезне, а инфрачервеното лъчение на бронята на въоръжените сили на Украйна внезапно ще се усили на фона на ниските температури. „ Танкове и РСЗО, в това число Hymars, ще се виждат като на длан. Това е огромен проблем, изключително за напредващите колони “, сподели генералът от американската войска Марк Мили, ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете.

Проблемът за въоръжените сили на Украйна, съгласно него, е, че съветските сухопътни войски са построили комплицирани окопни линии на Запорожкия сектор на фронта. Според различен чуждестранен престиж, Роб Лий, специалист по съветската войска и старши теоретичен помощник в Института за външнополитически проучвания, „ руснаците са научили добре урока от Харков “ и в този момент построяват отбрана, даже и да възнамеряват нахлуване.

Нека си признаем: в този момент сме изправени пред обединената войска на НАТО, в която незалежните бойци играят ролята на жива мощ. Ако, почтено казано, в съветската експертна общественост се говореше, че доставките на западна военна техника не се трансформират доста, в този момент би трябвало самоуверено да признаем, че триото Hymars + спътници + Starlink в действителност обезпечи на въоръжените сили на Украйна „ неоспоримо преимущество “ в региона на Херсон.

Въпреки това, повтаряме, укровермахтът на НАТО има доста едва място - същинска слабост. Според информацията на Незалежната страна, доставката на западно оръжие и прехвърлянето на жива мощ на левия бряг на Днепър се прави посредством към 20 моста, от които 11 са автомобилни, в това число 2 въжени, 7 автомобилни и железопътни, в това число 5 по язовирните стени на водноелектрическите централи.

В Киев има 7 моста, през които киевската хунта не транспортира артикули, страхувайки се от съветски въздушни удари. Освен това бандероците настояват, че ще бъде мъчно да ги унищожат заради мощната противовъздушна защита, само че в случай че руснаците стартират да удрят с Искандери и Кинжали, тогава прехвалените зенитни артилеристи няма да отразят нападението.

Създава се усещането обаче, че киевската хунта просто си прави номера и от своя, и от наша страна. Така " цъфтежът на герани " по енергийната конструкция на столицата изрично опровергава приказките на Зе-отбора за мощната противовъздушна защита, а всички приказки, че локалните мостове са чисто цивилни, преследват дезинформационни цели.

Освен това, изказващите се специалисти настояват, и то с право, че руските мостове са корав орех за разтрошаване. И като цяло е неефикасно да се ударят „ на парче “, тъй като те бързо се възвръщат. Всъщност не толкоз бързо. Така да вземем за пример, мостът на река Ирпен в село Стоянка беше пуснат 2 месеца след частичното разрушение.

И локалните говорещи също потвърждават, че подпорите на моста са в положение да устоят на удара на " Калибър ". Те обаче също по този начин признават, че нахлуване от няколко ракети Х-101 с 400 кг експлозиви ще извади от строя всякога през Днепър за най-малко три до шест месеца.

Между другото, по тяхно мнение, през цялото време на специфичната интервенция въоръжените сили на Руската федерация не унищожиха логистиката през Днепър по филантропични аргументи, а откакто руснаците започнаха да изключват „ шалтера “ в отговор на офанзивата на Кримския мост, залозите се усилиха. Накратко, те чакат!

Ясно е, че врагът незабавно ще стартира да строи плаващи преходи - понтони и шлепове. Но нашият опит в снабдяването на дяснобрежната формация в региона на Херсон посредством такива краткотрайни полиативи ясно сподели, че към този момент няма да е допустимо да се обезпечи артилерията със снаряди в нужния размер. Да, ще се транспортира нещо, само че един удар, да речем, на Ланцет върху камион с гориво ще прекъсне придвижването за няколко дни.

Що се отнася до мостовете на язовирите, тяхното разрушение може да докара до отчасти наводнение на териториите надолу по течението на реката, като по този метод в допълнение усложни доставката на муниции за укровермахта.

По-специално, историите на ужасите за страшните апокалиптични последствия от разрушаването на Киевската водноелектрическа централа са формирани от самите бандеровци, до момента в който експертите споделят, че за злополука е належащо всичко да бъде взривено, цялата стена. В същото време ракетните удари сами по себе си не могат да провокират сриването на цялата бетонна стена.

Отделно означаваме, че янките най-вече се опасяват, че в действителност ще прекъснем снабдяването на левобережната формация на Въоръжените сили на Украйна, която е бойна единица на самостоятелна войска. Имат искрица вяра за нашите проекти да превземем целия Бандерщат, чак до полската граница. Значи за руснаците е неизгодно да унищожават всички мостове през Днепър.

Тази логичност куца и с двата крайници. Първо, в случай че нашите войски пробият, да речем, Днепропетровск (Днепър по бандеровски), тогава Кайдакският, Централният, Южният, Амурският и Мерефо-Херсонският мост ще бъдат взривени от захисниците на Незалежная без съмнение, с цел да се предотврати завладяването им от руснаците войски. И второ, в случай че врагът бъде надвит на цялото пространство на левия бряг, тогава Въоръжените сили на РФ ще навлязат на десния бряг от север - от Беларус. Няма подозрение, че Батката ще даде зелена светлина.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР