„След изминалите парламентарни избори през април само ГЕРБ предложи състав

...
„След изминалите парламентарни избори през април само ГЕРБ предложи състав
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС София област представи в Самоков кандидатите си за народни представители

„ След миналите парламентарни избори през април единствено ГЕРБ предложи състав на кабинет, само че никой не изиска да ни чуе. Срещу нас имаше едни озлобени хора, които създаваха безпорядък. Същите тези хора, които през днешния ден желаят властта, на процедура са приватизирали и разграбвали страната, а в този момент желаят да се върнат като нови лица. Ние обаче ще им покажем, че още веднъж можем да ги победим и ще ги победим “. Това съобщи пред жителите на община Самоков лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов, който дружно с претендентите за народни представители от региона откри предизборната акция.

Областния координатор и претендент за депутат Николина Ангелкова благодари на всички, които макар дъждовното време участваха на представянето на листата на ГЕРБ-СДС. „ Пътят Самоков-Дупница е подготвен. Това е една от поръчките, които дадохме с Валентин Милушев преди 4 години тук и бе изпълнена. Милиарди са вложени в пътна и ВиК инфраструктура освен в Самоков, само че и в цяла София област “, уточни Ангелкова. Тя бе безапелационна, че ГЕРБ е партията, която е посочила, че има решения в сложни времена на пандемия. „ Ние сме потвърдили, че можем да работим за осъществяване на ползите на хората. Вярвам, че още веднъж ще поставите преди всичко в София област Коалиция ГЕРБ-СДС на изборите на 11 юли “, приключи Ангелкова.

Кандидатът за депутат от Самоков Валентин Милушев акцентира, че Самоков е най-прекрасното място за живеене и това се дължи на отпуснатите средства за развиването на общината от държавните управления на Бойко Борисов. „ Служебното държавно управление се пробва да унищожи това, което Борисов и неговите три кабинета са градили повече от 10 години. Не ме е позор дружно с моите сътрудници да желаяме вашето доверие “, бяха думите на Милушев. Кандидатитът за депутат от ГЕРБ-СДС прикани жителите на Самоков да поддържат мощния тим на ГЕРБ. Той бе безапелационен, че това е партията, която работи за развиването на общините и на цяла България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР