След излязлото наскоро обновяване се изисква специалния абонамент за Youtube

...
След излязлото наскоро обновяване се изисква специалния абонамент за Youtube
Коментари Харесай

Некрасиво: Xiaomi премахва възможността за слушане на YouTube във фонов режим

След излязлото неотдавна възобновяване се изисква специфичния абонамент за Youtube Premium, само че парите за него ще бъдат предоставени на Гугъл, а не на Xiaomi. Така че наподобява, че не всеки би трябвало да актуализира. Но изданието Androidauthority показа някои способи да заобикалянето на тази обстановка.

Xiaomi от своя страна съобщи, че това е направено в сходство със законовите условия.

Преди това притежателите на смарт телефоните на Xiaomi имаха опция да стартират да възпроизвеждат видеоклип в Youtube, да изключат екрана, само че все пак възпроизвеждането не спираше. Смартфоните умееха да вършат това без каквито и да било приложения – непосредствено след изваждането им от кутията. Възможно е тази стъпка да е трябвало да бъде направена под натиска на Гугъл, която таксува премиум потребителите с по $13,99 на месец. Но пъл им дава тази и някои други функционалности. али тези спомагателни функционалности са мечтани е различен въпрос.

Има и други способи, освен това за съвсем всички Android смарт телефони, а освен за Xiaomi. Може да се употребява браузъра Vivaldi, който може да бъде изтеглен от Гугъл Play Market. В настройките на този браузър има алтернатива за разрешаване фоновото възпроизвеждане на звука. Но е изцяло въможно и тази алтернатива да бъде отстранена.

В браузъра Chrome за Android може да се избере опцията уеб сайтът да се гледа като на десктоп компютър. По този метод може да се слушат съвсем всички уеб сайтове при изключен екран.

Но щом Xiaomi постъпват по този метод, вероятно тези способи за заобикаляне ше бъдат спрени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР