След излизането си извън Къщата обаче и Ричард и Розмари

...
След излизането си извън Къщата обаче и Ричард и Розмари
Коментари Харесай

Неочакван Обрат Между Ричард И Розмари След Края На Вип Брадър!

След излизането си отвън Къщата обаче и Ричард и Розмари нито потвърдиха, нито отхвърлиха изрично, че са били интимни.

Моделката отхвърли да разяснява тематиката и остави феновете в незнание. „ Нека продължат да се вълнуват, тъй като дали правихме секс или не – това не е значимият въпрос. По-скоро значимо е по какъв начин решаваш спорове, по какъв начин хората поддържат връзка в Къщата. И дали дамата би трябвало да се нарича… Не желая да дублирам тази дума “, сподели Рози в едно свое изявление по тематиката за интимните връзки с Ричард, написа " Разкрития ".

Навън на фитнес инструктора също му се наложи да изяснява държанието към моделката в риалити формата и да разяснява тематиката за интимните им връзки. Ричард съобщи, че не желае да разяснява тематиката за това какво тъкмо се е случило сред него и Рози в спалнята. Величков добави още, че счита да поддържа контакт с моделката и че двамата нямат неприятни връзки.

И не щеш ли Ричи и Рози в действителност поддържат връзки между тях и постоянно обикалят нощните заведения из столицата дружно. Последната фотография на моделката и на фитнес инструктора е от столичен клуб, където двамата са се забавлявали цяла нощ. Компания им прави и рапърката Диона, с която също разделяха един покрив в Къщата в Нови хан.

„ Тези двамцата си се взеха и това си е. Явно в действителност се харесват “, разясняват консуматори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР