След излизането на последния ѝ сингъл “Far Far Away”, който

...
След излизането на последния ѝ сингъл “Far Far Away”, който
Коментари Харесай

ALMA се завръща с нов проект

След излизането на последния ѝ сингъл “Far Far Away”, който излезе през март 2021 година, не сме чували нищо ново от надарената певица и създател на музика ALMA.

„ Миналата година ми беше последна в учебно заведение, имах доста изпити и сложни предмети, които изискваха усилена подготовка. За страдание не ми оставаше никакво време за музика. След завършването ми в Англия обаче, не съм спряла да пиша песни с неповторими хора в разнообразни елементи на Европа. “, споделя младата изпълнителка.
`ALMA

В началото на предишния октомври ALMA става участник във второто издание на Sofia Songwriting Camp - единствения интернационален креативен лагер у нас, проведен от Вирджиния Рекърдс. Именно там, още първия ден, влиза в студио с обичания си румънски продуцент и другар Крис Тарчеа – Моноар, съ-автор на най-големите ѝ шлагери, и с норвежката изпълнителка Джулия Финсетър.

Така се ражда песента “Close The Door” (в превод „ Затвори вратата “) – в неподготвено студио ситуирано в дървена финландска къща по средата на Рила планина. Когато уредниците на лагера чуват песента, признават, че Алма, Крис и Джулия са основали план с капацитет на шлагер.

“Трудно ми е да дефинира стила на това парче. Може би най-вярно би било да го нарека чудноват, отегчителен поп. “Close The Door” е единствено началото на цяла поредност от планове, които нямам самообладание да ви показва “, споделя ALMA.

Новият сингъл на ALMA към този момент има невероятна орис за български план – той излиза под шапката на Sony Music в Полша, Унгария, Чехия и Словакия, а в Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Казахстан и други, ще бъде промотиран от Warner Music. Зад него в Гърция застава лейбълът на Claydee - Down2Earth, а в Турция – една от водещите музикални компании там.
`ALMA

Едновременно дръзка и нежна, изненадващо друга - такава е ALMA във видеото към песента, основано от потвърдилия се екип от експерти – режисьора Виктор Чучков, оператора Борис Славков и Albion Films, работили по някои от най-големите български кино продукции.

Визуализацията на “Close The Door” е омайваща картина на другите персонажи, които всеки от нас приютява в личността си и които се борят в главите ни. ALMA, която в учебно заведение учи и „ Театър “, с лекост се превъплъщава във всяка една от функциите.

Премиерата на “CLOSE THE DOOR “ бе на 4 февруари в 10:00 ч. в формалния YouTube канал на Virginia Records и всички стрийминг платформи – Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР