След излизането на Photoshop за iPad бе само въпрос на

...
След излизането на Photoshop за iPad бе само въпрос на
Коментари Харесай

Adobe пуска Photoshop приложение за смартфон

След излизането на Photoshop за iPad бе единствено въпрос на време Adobe да пусне и версия на софтуера си за мобилни телефони.

Наскоро компанията разгласи публично, че фактически можем да чакаме сходно приложение и то напълно скоро - още в първите месеци на 2020 година Приложението ще се споделя Photoshop Camera и ще е гратис за iOS, а самото му име приказва много за функционалностите, с които ще разполага.

Програмата ще служи като независим програмен продукт за камерата, през който ще можем да вършим фотоси, да снимаме видео и да ги редактираме.
 Снимка 451824

Най-атрактивната линия на Photoshop Camera обаче ще е опцията за автоматизирано усъвършенстване на изображенията посредством авансово заложени логаритми.

От Adobe целят да разрешат на хората, които нямат никакъв опит с цялостната версия на Photoshop, да се възползват от някои от най-популярните екстри в нея, без да се постанова да имат профилирани познания.

Промените на фотосите, прибавянето и изрязването на детайли, както и настройването на цветовете ще се случват единствено с няколко докосвания.

Програмата ще е заредена с куп благоприятни условия за идентифициране на обекти в фотосите, различаване на избрани обстановки и ще разполага с лещи, основани от известни международни дизайнери.

Нямаме подозрение, че Photoshop Camera ще се трансформира в шлагер измежду хората, които обичат да " пипат " фотосите си, само че към този момент не се знае дали и почитателите на Android ще имат достъп до приложението - допустимо е то да бъде извънредна екстра за iOS потребителите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР