След излизането на , който се представя много добре както

...
След излизането на , който се представя много добре както
Коментари Харесай

Blackview A55 Pro предлага плавна работа и технология за разширяване на паметта от 4 GB на 7 GB

След излизането на, който се показва доста добре както в онлайн, по този начин и при офлайн продажбите, само че все пак потребителите желаят от ден на ден RAM за телефона и последно време тази наклонност се ускори. В резултат на това, която постоянно се стреми да работи колкото се може по-бързо да отговори на действителните потребности на потребителите, в този момент реши да надгради своя с новата технология за разширение на паметта. Blackview Software Design Team заяви, че технологията обезпечава по-гладка работа на операционната система и по-плавно взаимоотношение със смарт телефона. Някои консуматори, които не са осведомени с технологиите, може да не схващат термина, само че защото от ден на ден производители на смарт телефони употребяват в своите артикули тази доста свежа иновация, значимо е да разбираем в резюме какво съставлява технологията за разширение на оперативната памет и по какъв метод съумява да усъвършенства работата на потребителите със смарт телефоните. Тук ще се опитаме накратко да разбираем какво тъкмо е технологията за разширение на оперативната памет и какви са нейните преимущества. Забележете, че има разнообразни типове технологии за разширение на паметта и тук става дума за употребяваната в Blackview A55 Pro технология.

По какъв метод работи технологията за разширение на RAM паметта при Blackview A55 Pro?
Екипът на софтуерния отдел на Blackview споделя, че технологията за разширението на оперативната памет, употребена в работи посредством компресия на данните до половината от техния размер и записа на тези компресирани данни в RAM-а, като по този метод се освобождава повече място за други процеси и данни. Не се употребява дял от флаш диска и RAM потенциалът се усилва без спомагателни разноски.
Защо ни е нужна повече RAM?
След като придобихме съществена визия по какъв начин работи тази технология за разширение на паметта, някои може да се запитат, каква в действителност е изгодата от нея и какво на процедура получават потребителите от тази по-голяма RAM. За да отговорим на това, първо би трябвало да знаем какво е RAM и каква роля играе в смарт телефона.

RAM значи памет с случаен достъп. В RAM-а по едно и също време се съхраняват инструкциите и данните от огромна част от приложенията на операционната система, като достъпът до тях е доста бърз. Когато отворите обещано приложение и го минимизирате, а по-късно отворите друго приложение, без да затваряте първото, телефонът краткотрайно съхранява данните от предходното приложение точно в оперативната памет и когато се върнете към първото приложение, то ще се върне на напълно същото място, без да се постанова да го рестартирате отначало. Тоест, колкото повече RAM има даден смарт телефон, толкоз повече приложения по едно и също време може да отваря – нещо, което е познато като многозадачност. Това значи, че множеството RAM дава опция на повече приложения да работят във фонов режим, без това да докара до закъснение работата на телефона. Но в случай че оперативната памет е малко и е запълнена до дъно, устройството автоматизирано ще спре и почисти минимум употребяваните приложения и когато се върнете към тях, те ще бъдат стартирани отначало от нулата, а това значи загуба на доста време за тяхното пускане и по-голяма консумация на процесорни запаси.
Какви са преимуществата на технологията за разширение на оперативната памет?
Сега разбираме за какво имаме потребност от повече RAM. Ясно е, че множеството RAM в може да усъвършенства способността на смарт телефона да извършва повече приложения по едно и също време без в допълнение закъснение. Потребителите също по този начин ще почувстват доста по-плавната работа, до момента в който превключват сред разнообразни приложения в A55 Pro, и което е по-важно, ще виждат осезателно по-голямата скорост на пускане на приложенията и по-малкото потребление на процесорните запаси.

И още, с разширението на оперативната памет до 7 GB, A55 Pro по-добре се оправя с приложенията, работещи с повече данни като да вземем за пример, шерване на изображения, тежки игри с интензивно потребление на RAM памет или редактиране на фотоси и видеа. Тоест, феновете на игри и основателите на наличие биха имали най-голяма изгода от тази технология за разширение на паметта. Възможно е отварянето на повече приложения, по-лесно редактиране на другите изображения, аудио, клипове, без това да да забавя работата на. Игрите работят по-плавно с по-малко време за реакция. Геймърите се радват на по-добра визуализация по време на игрите и могат да бъдат доста по-напред от своите противници с технологията за разширение на паметта на Memory Expansion Technology.

Доколко следва да бъде разширена оперативната памет?
Потребителите имат опция да уголемяват RAM паметта със стойности по желание сред 1 до най-много 3 GB. Може би се питате по какъв начин да разширите RAM паметта на? Всичко, което би трябвало да извършите, е да отворите Настройките (Settings), да кликнете върху Относно телефона (About phone), и по-късно да изберете опцията Разширяване на паметта (Memory Expansion), след което можете да настройвате размера на разширението на паметта. След като всичко това е направено, потенциалът на оперативната памет на към този момент е сполучливо уголемен.

Но тези, които в никакъв случай до момента не са пробвали технологията за разширение на паметта, може да са любопитни какъв брой доста би трябвало да разширят RAM-а. Дали в действителност, колкото повече е оперативната памет, толкоз по-добра става работата на смарт телефона? Това е правилно единствено частично. Повечето RAM дава обещание по-голяма отмереност, само че при потреблението на технологията за разширението на оперативната памет нещата са по-сложни. С колкото повече RAM изберете да разширите своя смарт телефон, толкоз повече време за обработка ще е належащо, с цел да може процесорът на вашия смарт телефон да съумява да компресира и декомпресира информацията, и да продължи да работи обикновено. Така че в този случай по-голямата RAM идва с цената на по-ниската скорост на обработката на компресията от страна на процесора, което от своя страна оказва въздействие на метода на работа на смарт телефона. Ето за какво Blackview предлага на потребителите на да уголемяват RAM-а до 2,5 GB, вместо до 3 GB. Нивото от 2,5 GB е най-оптималната стойност съгласно резултата от бенчмарка с 20-те лабораторни теста, осъществени от, които потвърдиха, че при тази стойност се реализира най-хубавия баланс сред времето за обработка на данните от страна на процесора и множеството RAM за по-плавната работа на операционната система. Екипът също по този начин предлага смарт телефоните, които се употребяват със напълно малко приложения да изключат разширението на паметта или да понижат разширението на RAM-а, чиято стойност по дифолт е 2,5 GB, защото тези смарт телефони не се нуждаят от повече RAM, с цел да работят по-добре.
Смартфонът A55 Pro излиза на пазара
След като разгледахме главните аспекти на технологията за разширение на оперативната памет стана по-ясно за какво е решила да да усили RAM-на своя смарт телефон от 4 GB на 7 GB. Освен Memory Expansion Technology компанията оповестява още една добра вест: Pro с интегрираната нова технология ще се продава при същата цена каквато бе преди и потребителите няма да вършат каквито и да било спомагателни разноски за разширението на оперативната памет благодарение на Memory Expansion Technology. Това е един от главните правила на Blackview – потребление на бизнес модел, при който на потребителите се предлага колкото се може повече, само че при допустимо най-ниска цена. Да подчертаем, че Memory Expansion Technology не може да се предлага и популяризира посредством обновявания по безжичен път (ОТА), а това значи, че единствено новият Blackview A55 Pro ще поддържа технологията за разширение на RAM-а. Ако ви е харесал новият, посетете, с цел да си поръчате устройството или да получите повече информация за него.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР