След излезлите информации, че футболният съюз издирва Петър Величков, за

...
След излезлите информации, че футболният съюз издирва Петър Величков, за
Коментари Харесай

Величков: От никого не се крия, който истински ме търси, обикновено ме намира

След излезлите информации, че футболният съюз търси Петър Величков, с цел да му връчи покана за Изпълком, членът на екипа на Бербатов показа пред Дарик и dsport, че той на БФС за Изпълком не им би трябвало.

" Kойто същински ме търси, нормално ме намира. Не имам вяра на сходни нелепости. Едва ли някой ме търси, а и защо? Аз за Изпълком не им дотрябвам. Нали Михайлов обществено обясняваше, че съм изключен от Изпълкома.

За да бъдем правилни до дъно би трябвало да кажа, че от няколко дни имам проблем с персоналната си е-поща. Блокиран е. Няма да се учудя, в случай че се окаже, че тъкмо Михайлов и Сие ми сътвориха този проблем с цел да тръбят в този момент, че се укривам и не могат да ме намерят. Но аз ще схвана, кой стои зад това, бъдете сигурни. Нямам от кого и за какво да се укривам, само че с изключение на футбола си имам и други каузи. Върша си работата. В Устава има и различен метод да ме поканят, в случай че им дотрябвам за Изпълком, от който сякаш съм изключен. Там в чл.50, ал.3 мисля беше е записано, че могат да ме поканят на Изпълком посредством връчване на поканата персонално против автограф.
 От БФС търсят Петър Величков
От БФС търсят Петър Величков

Вижте за какво

Блокираха ми мейла, в този момент ще би трябвало да дойдат персонално да ми връчат поканата. Не съм сигурен в това, несъмнено и не желая никого да упреквам без доказателства. От никого не се укривам, сега ме намирате в София, само че имам по-важни неща от приумиците на Михайлов. Да се чете Уставът, нали по този начин съветваше Лечков. А за какво те не го четат, а си карат както си знаят и целия свят се смее на юристите им?

Събират тихомълком Изпълком, отиват в регистъра да впишат решенията на този Изпълком и от там ги връщат поради безчет нарушавания на Устава и Закона. Не ми се разясняват към този момент тези тематики. Пак някой ги е посъветвал нещо неверно, отново нещо са намислили. Ние си караме по Устав и Закон и си вървим по нашия път ", сподели Величков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР