След изключително интензивната 2023-та Рут Колева започва новата година с

...
След изключително интензивната 2023-та Рут Колева започва новата година с
Коментари Харесай

Рут Колева разкрива своята музикална магия в новия сингъл MAGIC

След извънредно интензивната 2023-та Рут Колева стартира новата година с още по-силна поръчка за триумф. Сингълът MAGIC, публикуван от Warner Music и Орфей Мюзик, бележи началото на новия креативен сезон за изпълнителката, а планът към този момент се популяризира във всички музикални платформи.

В MAGIC Рут повтаря хитовата формула от съдействието си с музикалните продуценти Kan Wakan и Илияна Недялкова. Песента е построена по метод, който разрешава Рут да разгърне неповторимия си вокален жанр, а смисълът на текста е въодушевен от тематики, от дълго време вълнуващи изпълнителката.

„ MAGIC е допиране до пътя към себеутвърждаването и личностното израстване ‒ споделя Рут Колева. ‒ Всичко към нас може да бъде магия, стига да погледнеш през избрана призма. Промяната е магия. Джазът е магия. Талантът е магия. "

Видеоклипът към MAGIC е режисиран от надарената Рая Руменова. Видеото добавя тематиката на песента със вълнуващ образен роман за трансформацията. Иновативният метод на Руменова прибавя още един детайл към същността на MAGIC, трансформирайки я не просто в ария, а във образно прекарване. Очаква се планът да откри отклик както измежду одобрените фенове на Рут Колева, по този начин и измежду новите почитатели на изпълнителката.

MAGIC се осъществя след поредност от триумфи за Рут Колева, като единствено през последния месец на 2023 година тя е измежду най-слушаните актьори на България в Spotify. Затвърждавайки статута си на знаков български реализатор, Рут събира в сбирката си от професионални достижения Топ 10 по предавания в българския ефир премията на Forbes „ 30 под 30 ", премията „ Жена на годината " на Grazia и селекцията на номинацията за Grammy 2018 година за „ Най-добър R&B албум " с „ Confidence. Truth. ". Международното ѝ самопризнание включва ранглисти на MTV Русия и MTV Съединени американски щати, както и участия в BBC 1 и KCRW, които затвърждават позицията на Колева като водеща фигура в музикалната промишленост.

Отскоро опита и уменията си българката споделя в специфичните си майсторски класове за музикалния лицей „ Бъркли ", където напълно скоро ѝ следва нова обучителна сесия. На ход е и подготовката по друго, трансформирало се към този момент в паметно събитие за България, в основата, на което е Рут Колева ‒ Sofia Live Festival, който тази година ще е под мотото „ 50 години хип-хоп " и за пръв път ще предложения в страната ни изключителни актьори като DJ Shadow или американското хип-хоп дуо Atmosphere.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР