След изключително динамичната и равностойна групова фаза на Световното първенство

...
След изключително динамичната и равностойна групова фаза на Световното първенство
Коментари Харесай

Без важна фигура в идеалния тим на Ройтерс за груповата фаза

След извънредно динамичната и равностойна групова фаза на Световното състезание бе избрана идеалната единайсеторка на " Ройтерс ". Сред 11-те обаче от организацията не са присъединили Хари Кейн, който за момента е водач в голмайсторската листа с 5 попадения.

Хьон-У Джо (Южна Корея)
Вратарят направи невероятни спасявания и в трите си мача. Най-запомнящи бяха изявите при успеха над Германия с 2:0, когато изцяло справедливо бе определен за състезател на мача.

Киърън Трипиър (Англия)
Десният бранител получи независимост на дейностите си от Гарет Саутгейт. Включванията му в офанзива затрудниха оптимално съперниците от Тунис и Панама в първите два мача.

Диего Годин (Уругвай)
Централният бранител е с съществена заслуга Уругвай към момента да не е позволил гол в конкуренцията. Годин имаше положителни изяви и в противниковите наказателни полета при статични положения.

Андреас Гранквист (Швеция)
Капитанът на Швеция вкара два гола в три мача, с което поведе съотборниците си към първото място в групата.

Мартин Касерес (Уругвай)
Друг боец от опустошителната защита на Уругвай. Касерес даде поддръжка в центъра на терена, едно от дребното слаби места в селекцията на Оскар Табарес.

Н'Голо Канте (Франция)
Известните енергийни равнища на Канте още веднъж излязоха на напред във времето в Русия, което накара Пол Погба да съобщи след успеха над Перу (1:0), че неговият съотборник има 15 бели дробове.

Лука Модрич (Хърватия)
Полузащитник направи чудесно показване в групова акция на Хърватия. Той вкара хубав гол при гръмката победа с 3:0 над Аржентина.

Денис Черишев (Русия)
Крилото на Виляреал размени контузен съотборник в срещата със Саудитска Арабия, само че бързо сподели класа си. Той осъществя три попадения до момента.

Филипе Коутиньо (Бразилия)
Фил има цялостен надзор върху атакуващата машина на Бразилия. Той се разписа в първите две срещи против Швейцария и Коста Рика. При успеха над Сърбия даде асистенция за първия гол.

Кристиано Роналдо (Португалия)
Лидерът на Португалия вкара красиви голове и бе подстрекател за положителното показване на сътрудниците си.

Ромелу Лукаку (Белгия)
Четири гола дотук в конкуренцията. По два във всеки мач, в който е играл.
d
Треньор: Ян Андерсън (Швеция)
Безпроблемно води селекцията след ерата “Златан Ибрахимович”. Изгради еластичен тим, който се оправи с мъчителната загуба от Германия (1:2), с цел да разбие Мексико (3:0) и да завоюва групата.

Резерви:
Ървинг Лосано (Мексико)
Андреас Кристенсен (Дания)
Иско (Испания)
Хари Кейн (Англия)
Кевин де Бройне (Белгия)
Уилям Карвальо (Португалия)
Гилермо Очоа (Мексико)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР