След изказването на президента - нищо няма да се случи

...
След изказването на президента - нищо няма да се случи
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Неморално е Радев да всява разкол в сегашната ситуация

След изявлението на президента - нищо няма да се случи и на Радев е изцяло наясно с това. Всичките му изявления напоследък са единствено и само, с цел да храни личното си его. Това съобщи политическият PR експерт Нидал Алгафари в предаването Офанзива с Любо Огнянов по Канал 3.

По думите му обстановката, в която се намира България, някой би трябвало да хвърля мостове и да сплоти хората.Всики са изнервени. Главнокомандващият да приказва и да всява подозрения и ерес, когато всички са в смут, е аморално, съобщи още Алгафари.

Румен Радев: Мизерията не е избавление от вируса

Той предвижда, че ще се появят нови политически субекти. В момента у нас най-високият рейтинг е на ген. Мутафчийски - той има нещо неповторимо също така, че е с пагон, също така, че е професор, той има едно каменно лице и едно биволско успокоение, а това е нещо доста скъпо и се реализира извънредно мъчно. Той го носи и е национално благосъстояние. Надявам се, дали ГЕРБ или други партии, да го убедят да влезе в политиката. Но това тичане от негова страна от политическото говорене, демонстрира,че той няма такива планове, съобщи Алгафари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР