След избухването на конфликта между Русия и Украйна, САЩ и

...
След избухването на конфликта между Русия и Украйна, САЩ и
Коментари Харесай

САЩ започнаха да притискат съюзниците си да засилят санкциите срещу Русия

След експлоадирането на спора сред Русия и Украйна, Съединени американски щати и нейните съдружници постановат многократни наказания против Москва. В резултат на това, обаче, Европа изпадна в енергийна рецесия и страда от висока инфлация. Вашингтон въпреки всичко бързат да притиснат европейските си съдружници да продължат със глобите.

Статия на „ Уолстрийт Джърнъл “ заяви, че откакто износът на някои огромни стопански системи за Русия стартира да се възвръща, американски дипломати се втурнаха да посещават европейски градове със задачата да усвоят информация за опитите на някои страни да заобикалят глобите, да заплашват неохотните държавни управления и предприятия с „ наказателни ограничения “ и да съберат информация за доставките за Русия.

Американският уеб страница „ Политически вести “ заяви, че Вашингтон търси всевъзможни способи да накара съдружниците си да поддържат глобите против Москва. Американските дипломати в Европа са отправили предизвестие към сътрудниците си в Белия дом, че хората в някои европейски страни са все по-недоволни от глобите против Русия.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР