След изборите влязох в секция и броях заедно с членовете.

...
След изборите влязох в секция и броях заедно с членовете.
Коментари Харесай

Сабрутев: Половината от машинните разписки в една секция се оказаха под якето на един човек пред очите ми

След изборите влязох в секция и броях дружно с членовете. Оказа се, че половината от разписките от машината липсваха и бяха под якето на един човек. Това съобщи за " Твоят ден " Венко Сабрутев от " ".

" Днес в Народното събрание се направи забавно предложение - първа точка за на следващия ден да бъде разглеждане на различен законопроект на Българска социалистическа партия - повдигане на минималната заплата. Самите Българска социалистическа партия обаче гласоподаваха срещу това - оказа се, че хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората. Основният приоритет на Българска социалистическа партия не се оказа обществената политика, а бюлетината ", уточни той. 

По думите му все пак Политическа партия ще предложения Българска социалистическа партия на диалози по взаимна програмна декларация.

" Хартиената бюлетина ще попречи на честния избор. Има видео в интернет, в което народен представител от ГЕРБ демонстрира по какъв начин се фалшифицират избори. Машините ни даваха опция да имаме доста ясно гласоподаване и броене на вота ", счита Сабрутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР