След изборите в ЕП трябва да отидат хора, които работят

...
След изборите в ЕП трябва да отидат хора, които работят
Коментари Харесай

Андрей Новаков: ГЕРБ изкара България от аварийната лента

След изборите в Екологичен потенциал би трябвало да отидат хора, които работят за България, които обезпечават средства за българските фермери, пазят българските превозвачи, понижат цените на роуминга. ГЕРБ изкара България от спешната лента. Каквото и да ви приказват съперниците ни - те нямат едно нещо, с което да се похвалят.

Това разяснява претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков по време на обиколка в габровска област, съпроводен от регионалния координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов, народния представител Николай Сираков и представители на общинските управления на ГЕРБ в региона, оповестиха от пресцентъра на партията. Той посети градовете Севлиево, Дряново и Трявна, и беседва с жителите и гостите на трите града.



В Севлиево, където през последните години Андрей Новаков поддържа провеждането на най-българския фестивал „ Семе Българско “, в този момент посети обичайния петъчен пазар и беседва с локалните производители и търговци.

В Дряново Андрей Новаков се срещна с жителите на града на предизборна шатра на централната улица. Пред тях той разяснява, че не трябва българите да се поддават на популистки лозунги и подправени вести, а да поддържат хората, които в действителност са потвърдили, че работят за България. Кметът Мирослав Семов удостовери, че Европа не е надалеч, а тук – в средствата за инфраструктура, пътища и здания, по тази причина на тези избори е значимо да гласуваме. Той благодари на Андрей Новаков за това, че е другар на Дряново.



В Трявна претендентът за евродепутат обиколи старинната улица на занаятите, посети майсторските ателиета и беседва с жителите и гостите на града на предизборна шатра. Кметът на Община Трявна Дончо Захариев благодари на Андрей Новаков за всичко, което е направил за тревненци през последните години – за даренията на компютър и музикална уредба за Клуба за обществени и културни действия, за включването на Трявна в Европейска туристическа мрежа, за всички състезания, срещи и полемики с младежи, които е провел в Трявна и посредством тях е дал късмет на доста млади тревненци да посетят Европейския парламент по негова покана.



Андрей Новаков пое ангажимент, в случай че получи още веднъж доверието на хората - да продължи да поддържа всички общини в област Габрово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР