След изборите ще поканим на преговори всички партии. Имаме поне

...
След изборите ще поканим на преговори всички партии. Имаме поне
Коментари Харесай

Георг Георгиев: След изборите може да има плаващи мнозинства около общи идеи

След изборите ще поканим на договаряния всички партии. Имаме най-малко няколко разновидността за коалиция, не сме разчертали дебели разграничителни линии, както направиха от „ Промяната “. Това сподели пред  “Твоят ден “ по Нова нюз лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Перник.

Водим разговор с всички без да се инатим и да слагаме ултиматуми. Ако получим първия мандат, можем да проведем нови диалози и да намерим къде страната има интерес, към който да се обединим, разяснява той.

Коалицията на ПП-ДБ е чисто математическа, двете партии по настрана щяха да имат пагубни резултати.

„ Може да няма публична коалиция или съглашение за съставяне на държавно управление, само че някои хрумвания може да образуват плаващи болшинства. “, добави той.

ГЕРБ е единствената политическа партия, която е декларирала подготвеност за ръководство. ПП-ДБ не могат да сформират държавно управление без поддръжка от ГЕРБ, сподели Георгиев.

„ Политическа партия и Демократична България отхвърлиха да кажат какво са правили с оръжията за Украйна. Партиите на „ Промяната “ се кичат със славата, че са спасителите на Украйна, само че не признаха обществено пред българите за военните доставки. “

Политическо двуличие! Даниел Лорер от „ Промяната “ се обърна към Българска социалистическа партия с думите, че те са най-страшното за България, неспомняйки си, че доскоро бяха дружно в коалиция, съобщи представителят на ГЕРБ-СДС.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР