След изборите ще има промяна. Ние няма да отстъпим от

...
След изборите ще има промяна. Ние няма да отстъпим от
Коментари Харесай

БСП иска отчет за изхарчените пари от ГЕРБ, до кого са стигнали и обеща промяна

След изборите ще има смяна. Ние няма да отстъпим от всички наши политики, защитавани до момента. Разбираме, че здравето на хората на хората е най-важно, само че желаеме информация какъв брой стотици милиони се изхарчиха и до какъв брой хора, семейства и компании стигнаха.
Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларацията от името на парламентарната група при започване на последната сесия на 44-ото Народно заседание.
 Българска социалистическа партия и Радев оповестиха, че не водят война и показаха по какъв начин ще се борят за почтени избори (ВИДЕО) Българска социалистическа партия и Радев оповестиха, че не водят война и показаха по какъв начин ще се борят за почтени избори (ВИДЕО)
Българска социалистическа партия и президентът Румен Радев започнаха изборните съвещания с пояснение, че не водят война. И си размениха взаимни уверения в доброна...
" Сухата статистика е значима, само че по-важно е какво стои зад нея. Най-важен е живият живот. За тези 4 години, уважаеми ръководещи продължихте да развивате две паралелни Българии - една телевизионна и една действителна ", стартира своята декларация Корнелия Нинова.
Искаме доклад на държавното управление в какво положение оставя България. Не оня телевизионния доклад, а същинския. Ние ще го създадем и ще търсим отговорност.
, обърна се Нинова към ръководещите.
" Сигурно една тематика, която през днешния ден ще сложим ще ви звучи неясно и нереално, само че тя е основна. Следващите месеци се залага бъдещето ни за десетки години напред. Предстои приемане на Национален проект за възобновяване и резистентност.
 ГЕРБ изиска от президента скорошно решение за изборите ГЕРБ изиска от президента скорошно решение за изборите
Призоваваме президентът Радев да вземе час по-скоро решение за изборите и да даде опция на институциите, партиите и жителите да...
Следващите месеци се залага бъдещето ни за десетки години напред. В проекта на ръководещите е препоръчано още от същото , сподели Нинова.
Тя посочи, че
Икономиката и производството са в основата на всеки разцвет.Смятам, че изборите ще сложат началото на това. Не просто една партия да смени друга. Ново начало за смяна на модела.
Н, прикани от парламентарната естрада Корнелия Нинова.
 Експерт: Има много несъответствия сред цели и планове по проекта за възобновяване от коронакризата, финансиран с европари Експерт: Има много несъответствия сред цели и планове по проекта за възобновяване от коронакризата, финансиран с европари
Вторият дирек " Зелена България " на Плана за възобновяване и резистентност на Република България дава опция на страната ни да се въз...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР