След инцидента с камион на Дунав мост“ движението ще бъде

...
След инцидента с камион на Дунав мост“ движението ще бъде
Коментари Харесай

След инцидента на „Дунав мост“, движението ще става на интервали

След случая с камион на „ Дунав мост “ придвижването ще бъде спирано за по четири часа през нощта – сред 22:00 и 2:00 часа, от 28-и до 31-и август. В този диапазон ще се правят поправки действия на фугите и бетонните панели на моста.

На 23 август турски камион катастрофира и блокира моста. Според данни от тахографа, водачът е карал по моста с 68 км/ч при ограничаване до 40 км/ч. При пътния случай са развалени част от ограничаващите системи и парапетите на моста.

По време на ограничаването за всички типове транспортни средства ще бъде прекратено прекосяването и в двете направления през граничния контролно-пропускателен пункт.

От организация „ Пътна инфраструктура “ се извиняват на водачите за породеното стеснение, само че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване по мостовото оборудване.

До дни следва да бъде оповестена социална поръчка за главен ремонт на Дунав мост, сподели през вчерашния ден по Българска национална телевизия ръководителят на Управителния съвет на АПИ инж. Ясен Йорданов

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР