След интригите на Андреа, че концерта на “Планета бил пълен

...
След интригите на Андреа, че концерта на “Планета бил пълен
Коментари Харесай

Галин се подиграва на Андреа, тя го плаши с братя Пулеви

След интригите на Андреа, че концерта на “Планета ” бил цялостен неуспех, Галин първи отбрани своята и компанията на Митко Пайнера, както и сътрудниците си. По късни доби нощес в три минутно видео послание Галин благодари на всички почитатели и сътрудници за прелестната работа на концерта, а по-късно се обърна към Андреа с " изцяло чисти усеща ".

Новоизлюпеният продуцент на „ Алфа Мюзик “ загатва, че Андреа (без да загатва нито един път името й) няма никакви участия сега, а той и сътрудниците му имат по 15-20 на месец, видя lifeonline.bg.

Галин предложи на колежката си да направи собствен " независим концерт " и да се опитва да изпълни залата, в която беше пял преди малко, а за какво не и Арена Армеец. Той даде обещание, че в случай че това се случи той персонално ще участва на първи ред и ще й сервира огромен букет.

И изрази неразбиране от занимаванието с компанията от която към този момент не е част и я поучава да следва своя път. Като същински мастит продуцент със самочувствие Галин даже предложи да даде на Андреа препоръки за това по какъв начин да възвърне кариерата си още веднъж.

С държание типично за мутра от зората на демокрацията Андреа отговори бързичко като хапливо загатна за по-интимните връзки на добричлията с " мебелната промишленост " при започване на неговата кариера: „ Галине поисквам ти да спреш да търсиш спонсори, по метода, по който чух, че търсиш. “ Освен това, позабравилата сцените от огромните концерти на Пайнер изпълнителка разясни, че има спор с баш шефа на чалгаджийките Митко Димитров, а не с сътрудниците си.

Какъв тъкмо е спора очаквайте скоро. Относно нападките за неналичието на участия, Андреа написа, че до момента в който Галин е търсил мебели, тя е пълнила задграничните клубове. И стартира да качва фотоси и клипчета от остарели свои участия в заведения из Европа.

По въпроса с предлагането от Галин Андреа да направи концерт в зала „ Колодрума “, някогашната на Кобрата, дава отговор, че тя нямала сходно желание към този момент. Тя обаче предложения Галин на боксовия мач на Тервел Пулев идната седмица в същата зала „ Колодрума “.

Там той щял да може да й сервира обещания в неговото видео голям букет рози. Това беше разчетено от почитателите като акт на опасност за разпра от Андреа към Галин. Няколко часа след боксовият Инстаграм мач Галин Vs. Андреа, двамата изтриха скандалните си сторита. Според осведомени Галин получил съществени закани от Андреа, като „ формалната “ версия, е че й се е обадил да се извини.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР