След интервюто на американския журналист Тъкър Карлсън с руския президент

...
След интервюто на американския журналист Тъкър Карлсън с руския президент
Коментари Харесай

Бившият британски премиер Борис Джонсън иска 1 милион долара за интервю с Тъкър Карлсън

След изявлението на американския публицист Тъкър Карлсън с съветския президент Владимир Путин, Карлсън разкри, че за изявление с Борис Джонсън от Обединеното кралство някогашният министър председател е изискал хонорар от един милион $.

В изявление с създателя на Blaze TV Глен Бек за опита си от диалога с съветския президент Владимир Путин, Карлсън сподели, че когато изявлението с Путин е било публикувано, Борис Джонсън неотложно осъдил и жигосал Карлсън като " инструмент за Кремъл ".
След това Карлсън се опитал да се свърже с Джонсън за изявление, с цел да разиска мнението му за украинската война, който от своя страна се съгласил, само че при едно изискване: милион $.
„ Най-накрая един консултант се свърза с мен и сподели: „ Той ще приказва с вас, само че това ще ви коства един милион $ “. Той желае милион в щатски долари, злато или биткойн – това се случи преди през вчерашния ден или два дни! " - сподели Карлсън.
Бившият министър председател разкритикува Карлсън след изявлението му с Путин.
„ Когато Тъкър Карлсън отиде в Кремъл, той имаше функционалност, добре известна на историята. Той трябваше да бъде марионетка на тиранина, диктофон на диктатора и изменник на публицистиката “, сподели Борис, осъждайки „ неуспеха “ на Карлсън. да притисне Путин за войната в Украйна.
На Световната държавна среща на върха в Дубай Карлсън беседва с телевизионния водещ Емад Елдин Адиб за двучасовото си изявление с съветския президент Владимир Путин в Москва.
Американският публицист и някогашен ефирен водещ на Fox отговори за какво някои тематики не са били разисквани по време на изявлението, по какъв начин американският истаблишмънт реагира на това и за какво Съединени американски щати не престават да не схващат Русия.
Той обаче също по този начин твърди, че е провел всекидневен диалог с Путин след изявлението им, само че отхвърли да разкрие казаното.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР