След ходенето пеша всеки един от нас е забелязвал неприятните

...
След ходенето пеша всеки един от нас е забелязвал неприятните
Коментари Харесай

Безценен Съвет! Ето Как Да Си Спасим Обувките От Унищожителната Сол, С Която Зариват Навсякъде През Зимата!

След ходенето пешком всеки един от нас е забелязвал неприятните петна по обувките си! Оказва се, че това е сол, която влияе на кожата и в случай че не вземете ограничения, обувките ви просто ще се скапват или по тях ще останат неприятни белези. Но не се тормозете, можете да се отървете от този проблем просто и елементарно! Следвайте препоръките, които са изброени по-долу, и вие ще забравите за този проблем вечно!

Как да се почистите обувките си от солта?

Прибирайки се от извън, незабавно изплакнете кожените си обувки с топла, само че не гореща вода.

След това увийте нечистото място с хартиени салфетки или тоалетна хартия и оставете ботушите да изсъхнат. Излишната сол ще попие в хартията. Сухите към този момент ботуши намажете с детски крем.

За премахването на солните петна от кожените обувкище ви помогне 9%-ов оцетен разтвор. Смесете оцет с вода в съответствие 3:1 и избършете нечистото място.

Рициновото масло е известен национален метод да се справите с образуването на петна. Изчистете и изсушете обувките с мека забрадка, напоена с рициново масло. Ако белите петна не изчезнат, повторете процедурата. Минете със суха четка.

Велурените обувки наподобяват впечатляващо, само че е по-трудно да се грижите за тях. За да ги почистите, сварете вода в тенджера и задръжте ботушите над парата.

Средство за велур и набук: смесете 1 супена лъжица амоняк с 1 супена лъжица топла вода. С помощта на гъба, напоена в този разтвор, деликатно почистете нечистите области. Когато повърхността е суха, третирайте обувките със специфична гумена четка за велур.

След тези процедури обувките ви ще си върнат прелестния тип и солените петна ще изчезнат, само че не пропускайте да ги минете със специфична багра. Тя ще им помогне да получат прекрасен цвят и ще образува предпазен пласт, който ще отблъсква влагата.

За гладка кожа изберете артикули въз основата на естествен пчелен восък, само че не силикон, защото последният скапва обувките след досег със солта. За велур и набук използвайте артикули под формата на спрей./ zajenata.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР