След Григор Димитров и неговият баща Димитър Димитров стана почетен

...
След Григор Димитров и неговият баща Димитър Димитров стана почетен
Коментари Харесай

Бащата на Григор Димитров стана почетен гражданин на Хасково

След Григор Димитров и неговият татко Димитър Димитров стана почетен жител на Хасково. Отличието си тенис треньорът получи през днешния ден на публична гала, по случай празника на града.

Хасково

Успешна седмица за фамилията на Григор Димитров. Най- положителният ни тенисист стигна до полуфиналите на US Open за пръв път в кариерата си, а броени дни по- късно неговия татко Димитър Димитров получи званието Почетен жител на Хасково. Отличие, връчено му за заслуги в развиването на спорта и триумфите на редица състезатели, развили се под негово управление. Церемонията по връчване на званието бе през днешния ден.
Димитър Димитров: Доста хора преди мен са положили основите на тениса и аз съм един щастливец, че съумявам по някакъв метод да допринеса за неговото развиване. Мисля, че ще не преставам да работя по този метод, както до момента. Благодаря.
След церемонията Димитър Димитров разяснява здравословното положение на Григор.
Димитър Димитров: Най- значимото и най- радостното е, че преди US Open мина последният ядрено-магнитен резонанс. Григор имаше 40 % разкъсвания в раменната става. А за момента няма безусловно нищо. Може би това е една от аргументите да бъде по- освободен и да играе с по-голямо предпочитание
По случай 45- годишнината на тениса в Хасково редица спортни деятели бяха удостоени с Почетен знак за заслуги.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР