След гонка в София през нощта полицията задържа мъж, обявен

...
След гонка в София през нощта полицията задържа мъж, обявен
Коментари Харесай

След гонка в София полицията задържа мъж, обявен за общодържавно издирване

След гонка в София през нощта полицията задържа мъж, разгласен за общодържавно търсене, заяви Министерство на вътрешните работи.

Около 2:30 ч. на ул. „ Слатинска” чиновници на Първо районно управление (на МВР) подали сигнал за прекъсване на лек автомобил „ БМВ 316”, чийто лидер не се подчинил и траял придвижването си по бул. „ Цариградско шосе” в посока излаз от София. Полицейският патрул последвал беглеца, като в това време били известени всички дежурни екипи.

Автомобилът траял по бул. „ Цариградско шосе” към с. Герман, лидерът още веднъж не се подчинил на подадения сигнал да спре. Отправил се по Околовръстния път към с. Чепинци, а след това към Световрачане.

Към него били ориентирани спомагателни автопатрули, които траяли след колата към Нови Искър. Шофьорът няколко пъти правил опити да избута полицейски автомобил от пътното платно и след дълготрайно гонене, при започване на кв. „ Кумарица”, той блъснал една от патрулките.

За да предотврати бягството на дълго преследвания мъж, един от служителите на реда стрелял по него и го улучил в бедрото. Мъжът е арестуван, открита е самоличността му – В. М., на 26 година, от Първомай. Обявен е за общодържавно търсене от РУ-Първомай за обири и шофиране след приложимост на алкохол и без брошура.

Младият мъж е превозен в болнично заведение за оказване на здравна помощ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР