След гонка с полицията шофьор е нахлул с автомобила си

...
След гонка с полицията шофьор е нахлул с автомобила си
Коментари Харесай

Извънредно: Шофьор нахлу в бургаския затвор с колата си след гонка с полицията

След гонка с полицията водач е нахлул с автомобила си в бургаския затвор. От ОДМВР – Бургас оповестиха за Burgas24.bg , че за инцидентна са задържани  двама престъпно проявени мъже от Ямбол - на 27 и 31 години. Двамата в началото са провокирали пътен случай с материални вреди с 3 леки автомобила на  ул. “Индустриална ". След малко блуждаене в кв. " Победа "  са навлезли челно в пресечката за следствения арест и преминавайки през двете железни порти, са спрели във вътрешния двор.

Сигнал случай в региона на пункта за механически прегледи на “Шел ", ситуиран на ул. “Индустриална ", е получен към 16 часа. Агресивен мъж се опитвал да се саморазправи със чиновник от обекта. Отзовалият се на сигнала патрул е видян от нападателя, който бил в несъответстващо положение и дружно с втория мъж се качил в джипа “Мерцедес "  и с висока скорост се опитал да избяга, блъскайки трите леки автомобила по ул. “Индустриална ", нанасяйки им материални вреди. Мерцедесът е навлязъл в кв. “Победа " и след малко блуждаене лидерът му – 31- годишен недееспособен лидер се е насочил към ул. “Вая " за излизане на околовръстното шосе, само че объркал пресечките и челно минал през двете железни порти на следствения арест към бургаска затвор, спирайки във вътрешния двор.

Един от мъжете е изхвърлил на земята пакет със суха тревна маса - евентуално “друсан чай ", след което са арестувани от чиновниците на първо районно управление (на МВР) Бургас. След случая вратите навреме са затворени, като не е позволено излизане на арестувани лица.

Към момента не престават огледи на местопроизшествието, както и спомагателни процесуално-следствени дейности. Двамата мъже са тествани за приложимост на опиати. Пробите им са били негативни,  въпреки несъответстващото им държание. Работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР