След гонка и стрелба в центъра на Казанлък, се появиха

...
След гонка и стрелба в центъра на Казанлък, се появиха
Коментари Харесай

Жители на Казанлък в подкрепа на полицаите

След гонка и пукотевица в центъра на Казанлък, се появиха фрагменти с полицейско принуждение над арестувания. Полицията реагира стремително и в профил униформените, снимани на видеото. По-късно денем жители се събраха на митинг в поддръжка на служителите на реда.

Тази заран пред полицейското ръководство в града локални поданици поддържаха както водача, по този начин и униформените, забъркани в тази ситуация. „ Мъжът е управлявал автомобила в градската част на обитаемото място извънредно рисково. Безспорно е, че дейностите на чиновниците на реда след задържането му са неприемливи и по тази причина против тях е формирано дисциплинарно произвеждане за тежко нарушаване на служебната дисциплинираност. Докато то трае, служителите на реда ще бъдат отстранени от длъжност”, съобщи основен контрольор Христо Петров.

На митинга тази заран беше и Христо - братът на арестувания водач, който се разгласи против полицейското принуждение. „ Не мисля, че е обикновено да се упражнява сходно принуждение. За това, че брат ми е отговорен – няма спор и не поддържам осъщественото от него, само че не трябваше да се държат по този начин с него”, уточни той.

На митинга имаше и хора, които обявиха безапелационна поддръжка към служителите на реда, които по думите им са работили с единствената цел да спасят човешки животи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР