След голямата радост, раждането на малката Борислава, пълно мълчание обви

...
След голямата радост, раждането на малката Борислава, пълно мълчание обви
Коментари Харесай

Какво се случва? Пълно мълчание за бебето на Николета и Ники Михайлов

След огромната наслада, раждането на дребната Борислава, цялостно безмълвие обви фамилията

Никой не споделя и дума за дребната Борислава, плод на любовта сред плеймейтката Николета Лозанова и футболиста Ники Михайлов.

Само преди два дни кланът Михайлови се усили с още един член. Мама и баща мълчат, а от синия клуб подмятат, че бебето ще проговори преди тях.

За НиЛо това е втора щерка, първата-Никол, скоро ще стане на 12, тя е от връзката й с Валери Божинов. За вратарят Ники Михайлов това е първо чадо. А за дядото Борислав Михайлов, чието име носи бебето-първа внучка. Той има двама внука от щерка си Бисера.

Все отново раждането на дребната Борислава би трябвало да е незабравим за фамилията, само че от там „ се чува “ единствено цялостно безмълвие.

Таткото Ники Михайлов мълчи, макар че вечерта е почерпил крепко съотборници и другари в заведението си в столицата. Дядото Боби Михайлов си е изключил телефона и не желае да приема поздравления от никой.

Нетипична и малко странна е реакцията на брачната половинка на Борислав Михайлов-Мария Петрова. Златното момиче, постоянно усмихната и лъчезарна, в този момент изненада с темерутска реакция.

„ Благодаря за пожеланията, само че отхвърлям да разясня каквото и да било “, троснато дава отговор другояче чаровната екс гимнастичка.Еридина Лазарова, майката на Николета, също не споделя и дума. Преди време бе загатнала единствено, че ще се „ радва на бебето, само че няма да оказва помощ, тъй като те си имат помощница “.

Източник:Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР