След големия успех през изминалите две години в град София,

...
След големия успех през изминалите две години в град София,
Коментари Харесай

Научна лаборатория за деца отвори врати във Варна

След огромния триумф през миналите две години в град София, детската лаборатория за приложна и занимателна химия и биология беше публично открита и в град Варна.
Тя ще се обитава в постройката на Астрономическа обсерватория и планетариум " Николай Коперник " в границите на три дни, в интервала от 24 до 26 октомври. По време на самодейността младежи, олимпийски състезатели по естествени науки, и доброволци ще показват пред възпитаници от начални и съществени учебни заведения във Варна забавни опити, които имат за цел да покажат занимателната страна на химията и биологията.

"Благодарим за Вашата угриженост към проблемите на образованието и предпочитание за приобщаване на учениците от най-ранна възраст към науката. " показа заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова в писмо в поддръжка на самодейността. В допълнение тя оцени опитите като забавни, потребни и налични за децата.

Проектът се реализира с поддръжката на Министерство на образованието и науката, Регионалното ръководство на образованието във Варна и с другарската поддръжка на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР