След големия успех по стадионите на Северна Америка през 2022

...
След големия успех по стадионите на Северна Америка през 2022
Коментари Харесай

Def Leppard и Mötley Crüe тръгнаха на световно турне с уникален самолет

След огромния триумф по стадионите на Северна Америка през 2022 година и с повече от 1,3 милиона продадени билета, едни от най-емблематичните и фамозни рок митове - Def Leppard и Mötley Crüe, потеглят по света и през 2023 година На взаимното им турне " The World Tour " ще участва и специфичния посетител Алис Купър.

След старта в Севарна, Латинска и Южна Америка, има оповестени дати и за Европа, като първият концерт на групите ще бъде на 22 май в британския град Шефилд, а по-късно турнето ще премине през Германия, Унгария, Полша, Чехия, Швеция, Финландия, Норвегия, Дания, Белгия, Италия, Португалия, Испания, Швейцария, Ирландия и Шотландия, където ще финишират обиколката на 6 юли на " Хемпдън Парк " в Глазгоу.



След това, през август, групите се завръщат в Съединени американски щати.

Американската част на международното турне стартира на 5 август в Сиракуза, Ню Йорк. Групите ще изнесат своите наелектризиращи театрални шоута из цяла Америка през целия месец август, в това число и първото в историята шоу на стадион " H.A. Chapman " в Тулса, Оклахома.

" След като през миналото лято най-сетне се завърнахме на пътя, сме извънредно разчувствани да представим това огромно турне на международната аудитория, в това число някои специфични дати в Америка! " - сподели Джо Елиът от Def Leppard.

" Изкарахме необикновено време, свирейки The Stadium Tour в Северна Америка това лято, и в действителност нямаме самообладание да пренесем шоуто по целия свят с The WORLD Tour през 2023 година Гответе се, тъй като сме ви подготвили няколко невероятни дати в Съединени американски щати! ", обявиха от щаба на Mötley Crüe.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР