След големите загуби, които понесоха вследствие на Мегзит, всяка малка

...
След големите загуби, които понесоха вследствие на Мегзит, всяка малка
Коментари Харесай

Малка победа за принц Хари, но на фона на евентуален голям провал

След огромните загуби, които понесоха в резултат на Мегзит, всяка дребна победа за принц Хари и Меган Маркъл е значима. Най-голямото достижение на по-малкия наследник на крал Чарлз несъмнено са игрите за военни ветерани Invictus Games, които се организираха за следващ път при започване на септември.
 Принц Хари и Меган Маркъл разкриха получили ли са покана за сватбата на Хю Гросвенър
Лъжата, която Хари и Меган разобличиха

Този път изборът е техен

Покрай събитието се чуха рецензии от участващите, че кралският двор не ги е подкрепилзаради принц Хари. А в този момент той съумя да си завоюва мощен съдружник, който до неотдавна бе на страната на монархията. 

Ник Буут, прочут като един от най-доверените кралски помощници на принц Хари, работил и за принца и принцесата на Уелс, е приел да стане краткотраен основен изпълнителен шеф на Invictus Games 2025, които ще се проведат в Канада. Той ще бъде виновен за тяхното образуване, а по-специалното е, че за пръв път в надпреварите ще бъдат включени и зимни спортове.

Duke of Sussex shakes up the Invictus Games with help of an ex-royal aide who also worked for his brother William: Prince Harry brings in Nick Booth to run Vancouver-Whistler 2025 amid ch...
via
— Nick Daro (@nikkysports)
Преди две седмици принц Хари и Меган Маркъл направиха изненадващо посещаване във Ванкувър, с цел да се срещнат на място с екипа, който ще провежда огромното спортно събитие. През есента пък двама от висшите ръководители, които отговаряха за него, напуснаха постовете си, което докара до терзания измежду личния състав. 

Но херцогът на Съсекс има цялостно доверие на Буут, който работеше за кралската благотворителна фондация, която първо беше учредена от двамата синове на крал Чарлз, а след това към тях се причислиха и съпругите им. И е уверен, че ще оправи с тази нелека задача повече от добре. Все отново точно той е индивидът, който има най-голяма заслуга игрите да съществуват, предава Daily Mail.
 Принц Хари още веднъж в съда - по какъв начин ще отбрани достойнството си този път
Поредният обезверен ход на принц Хари

Отново самичък против кралския двор

На фона на тази добра за принц Хари вест не стопират изказванията, че провеждането на Invictus Games към момента е с много въпросителни, изключително поради финансовата част. Разходите по защита на съпрузите се оказват наистина голямо перо, макар че държавните управления на Канада и провинция Британска Колумбия дадоха заричане да поддържат събитието с над 30 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР