След години в които чухме какви ли не слухове и ...

След години в които чухме какви ли не слухове и

Toyota потвърди, че ще има Supra с механична трансмисия

След години в които чухме какви ли не клюки и спекулации, Toyota най-сетне удостовери една от най-радостните вести за почитателите и разгласи, че новата Supra ще се предлага и с механична трансмисия. Австралийското поделение на марката показа фотография на която се виждат три педала, съчетано с малко известие.

„ Спортната кола GR Supra напълно скоро ще бъде предлагана в Австралия с новоразработена механична трансмисия, направена за неповторимо динамично преживяване, което да задоволи търсенето от автомобилисти. “. В допълнение от Toyota споделят, че механичната трансмисия ще укрепи ДНК-то на Supra и неповторимото преживяване при шофиране.

`Toyota

Слухове за Toyota Surpa с механична трансмисия се появиха няколко седмици след представянето на модела, а малко по-късно се появи и отчет съгласно, който от марката са удостоверили информацията пред вътрешни източници. Припомняме, че новата Supra е основана на BMW Z4 и се предлага с 3.0-литров бензинов мотор с мощ от 387 конски сили и 498 нютон метра, предаващи се само към задните гуми.

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg