След години отчуждение, преди 9 месеца Елтън Джон най-накрая се

...
След години отчуждение, преди 9 месеца Елтън Джон най-накрая се
Коментари Харесай

В България Е Идол, Съболезнования. Любимият На Всички Певец Изгуби Най-Близкият Си Човек. Изглеждаше Толкова Бодра И Край

След години отчуждение, преди 9 месеца Елтън Джон най-сетне се сдобри с майка си. Новооткритото благополучие от доближаването сред двамата обаче не търпя дълго. По-рано довечера артистът разгласи, че го е сполетяла непредвидена покруса – майка му умря.

92-годишната Шийла Феърбрадър е умряла по-рано през днешния ден. „ Видях я предишния понеделник. Изглеждаше толкоз бодра “, споделя артистът.

Той изрази изключителна обвързаност към нея като показа, че е в потрес от случилото се. 70-годишния реализатор добави, че й пожелава „ Приятен път “ и й благодари за поддръжката и разбирането.

Двамата бяха отчуждени повече от 9 години. Само преди 9 месеца обаче съумяха да се помирят. Не е известно, дали музикантът е бил наясно, че майка му страда от рискова болест, или тя е умряла в съня си.

Сър Елтън Джон призна, че двамата са съумели да загърбят разликите си и да се помирят. Двамата се скарали, откакто през 2008 година тя отказала да приключи контактите си с двама от най-старите си другари, написа разкрития.ком.

2015 година тя се пробвала да се сдобри с Елтън Джон, само че без резултат. Повод за драмата били настояванията на Джон да спре контактите си с Бол Халей – някогашен водач на музиканта повече от 30 години, както и Джон Рийд – някогашен другар на Джон.

Майката на музиканта споделя в свое изявление „ Аз му споделих: Няма да направя това. Боб е като наследник за мен. Той постоянно е бил един превъзходен човек, живее наоколо и се грижи за мен.

По думите й, Елтън Джон се разсърдил, затворил й телефона и цели 9 години отказвал да поддържа връзка с нея.

Двамата обаче съумяха да се помирят и след години безмълвие, преди 9 месеца изгладили връзките си. Смята се, че брачният партньор на Елтън Джон – Дейвид Фърниш е оказал помощ за помиряването сред двамата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР