След години на спекулации и мистерии един от двамата братя

...
След години на спекулации и мистерии един от двамата братя
Коментари Харесай

След години на спекулации и слухове единият брат Аргиров проговори за незаконния си син

 След години на спекулации и мистерии един от двамата братя Аргирови - Светослав най-сетне повдигна завесата към слуховете, че има извънбрачен наследник в Латинска Америка.

Брат Аргиров не може нито да удостовери, нито да отхвърли мълвата, само че е безапелационен, че не желае да рови в тази история и не възнамерява да пътува до другия завършек на света, с цел да търси детето си.

Шокиращата вест Светослав научил преди десетина години, но историята почнала през 1986-а, когато Братя Аргирови изнасят концерт във  втората по беднотия страна в Латинска Америка - Никарагуа и вършат истински възторг.  " Истината е, че фактически имах връзка там с една говорителка от Националната им телевизия. Красавица огромна беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите – мимолетно и доста бурно “, признава Светослав Аргиров.

Веднага щом напуснали с брат му Латинска Америка българската поп звезда не запомнил за любовните връзки с момичето, до момента в който един ден тя не му изпратила писмо от Венецуела където се преместила да живее, признавайки му, че има наследник от него.

Светослав изпаднал в потрес, само че не върнал отговор и се опитал да не помни историята. Съдбата обаче му напомнил за извънбрачното му дете, когато на фестивал в Дрезден с брат му срещнали прочут салса артист от Никарагуа, който също им подхвърлил, че въпросната журналистка с която Светльо имал спекулация, родила момче от него. С днешна дата синът му би трябвало да е на 36 години, писа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР