След години на престъпно бездействие от страна на тогавашните управляващи,

...
След години на престъпно бездействие от страна на тогавашните управляващи,
Коментари Харесай

Председателят на СОС: Напът сме да загубим Симеоновския лифт

„ След години на незаконно безучастие от страна на тогавашните ръководещи, сме напът да загубим дефинитивно Симеоновския въжен превоз “. Това написа във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Цветомир Петров.

Петров напомня, че лифтът е продаден от Столичната община на " Витоша ски " през 2007 година и от този момент до предходната година не се е случило нищо за поддръжката му.

" Всички периоди за следприватизационен надзор към този момент са изтекли. Какъв е бил договорът и по какъв начин е спазван може да бъде проверявано и разследвано, само че в този момент обстановката е такава – лифтът не действа ", написа Петров и прибавя, че към този момент се работи по правене на Визия за Витоша.

" Бях на една от първите срещи на всички заинтригувани страни и мисля, че сътрудниците работят интензивно. В общинския съвет гласувахме решение - пътищата на Витоша да станат напълно общински, защото сега собствеността е разпокъсана. Това ще даде опция общината да прави съществени поправки, а освен да кърпи дупки и да чисти пътищата през зимата ", съобщи Петров.

Той даде обещание скоро да станат известни имената и съответните органи, които са отговорни за случилото се със Симеоновския въжен превоз.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР