След години на потискане на историята и хвърляне на съмнения

...
След години на потискане на историята и хвърляне на съмнения
Коментари Харесай

Лаптопът на Хънтър Байдън е истински, но пазителите на Джо в пресата работят усилено, за да скрият истината

След години на угнетяване на историята и мятане на подозрения по отношение на нейната достоверност, предходната година мнозина в медиите със забавяне и принуда признаха, че преносимият компютър на Хънтър Байдън е същински.

Някои от нас стигнаха до това умозаключение преди години заради самоудостоверяващите се имейли, доказани от трети страни. Въпреки това, отричанията и подозренията не престават, в това число най-скоро от конгресмен Дан Голдман, Д., Ню Йорк, в чувания в Конгреса. Министерството на правораздаването още веднъж удостовери достоверността на устройството и добави детайлности за какво тези отводи не се поддържат.

Тази седмица Министерството на правораздаването удостовери, че преносимият компютър е заверен посредством съдебномедицинска експертиза и заповед за обиск на Hunter's Apple iCloud. Електронните устройства на Хънтър бяха архивирани в облака и Министерството на правораздаването сподели, че „ резултатите от търсенето значително дублират информацията, която следователите към този момент са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР