След години на чакане Етериум (ETH) най-накрая може да се

...
След години на чакане Етериум (ETH) най-накрая може да се
Коментари Харесай

Фючърсите на Етериум ще бъдат одобрени до октомври, Watchvestor ще отключи ликвидността в $48-милиардната индустрия за луксозни часовници

След години на очакване Етериум (ETH) най-сетне може да се снабди с фючърсни контракти до октомври.

Междувременно Watchvestor (WVTR) е подготвена да революционизира промишлеността за първокласни часовници на стойност $48 милиарда посредством гениални решения, основани на блокчейн.

Как тези събития ще се отразят на цените на криптовалутите през идващите няколко месеца?

Инвестирайте в Rolex, Patek Philippe, Richard Mille и AP единствено за $10

Фючърсите на Етериум (ETH) най-вероятно ще бъдат утвърдени до октомври

Очаква се Етериум, водещата платформа за смарт контракти и децентрализирани приложения (dApps), да получи сериозен подтик до октомври. Според някои специалисти и анализатори Етериум може да се снабди с фючърсен ETF.



Тъй като към този момент са подадени повече от дузина заявки за ETF за фючърси на Етериум, крипто специалистите предвиждат, че един от тях скоро ще бъде утвърден.  

Ако бъде утвърден, ETF ще следи фючърсите върху цената на Етериум, които се търгуват на Чикагската стокова борса (CME). Това ще означи значим стадий за Етериум, защото ще разреши на повече институционални вложители да се включат в ETH.

Макар да е значимо известие, неотдавашния мечи пазар принуди цената на ETH да се намали. Експертите обаче към момента са оптимистично настроени, че цената на Етериум може да доближи $2,000 през тази година.

Watchvestor внася нововъведения в производството на първокласни часовници

Придобиването и търговията с извънредно редки часовници от дълго време се счита за пазарна ниша, непокътната за няколко богати вложители . Watchvestor (WVTR) е нов план, който желае да промени това, като придвижи промишлеността за първокласни часовници в блокчейн .

Watchvestor ще внесе нововъведения в тази нишова промишленост, като комбинира Web3, NFT и блокчейн технологията в една екосистема . Пазарът ще включва някои от най-луксозните часовници от марки като Rolex, Patek Philippe, Richard Mille и AP.

За разлика от обичайните търговци на първокласни часовници обаче, цената за влизане в Watchvestor е понижена единствено на $10 . Използвайки модела на частична благосъстоятелност на NFT , планът ще даде опция на голям брой вложители да имат дял от даден актив (луксозни часовници), без да се постанова да купуват цялото нещо.

Данните за собствеността на тези часовници ще бъдат цифровизирани и преобразувани в NFT , където могат да бъдат фрагментирани. Фрагментите могат да се продават за разнообразни суми, започващи от $10 .

Притежателите на тези NFT могат да ги употребяват като поръчителство и да вземат заеми на конкурентни лихвени проценти, като в същото време резервират цялостната благосъстоятелност върху часовника си.

WVTR, потребният токен на екосистемата, ще служи като ключ за отключване на невероятния капацитет на пазара Watchvestor. Като потребен токен на новаторска платформа, за WVTR се предвижда внезапно повишаване на пазара.  

Но към момента, в ранната предварителна продажба, крипто специалистите имат опция да натрупат токена в този момент, когато той се търгува на цена от $0.03.

Научете повече за предварителната продажба на Watchvestor (WVTR) през днешния ден:

Уебсайт: https://watchvestor.com/

Общност в Telegram: https://t.me/WatchvestorOfficial


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР