След години лутане между България и Ливан Енджи Касабие явно

...
След години лутане между България и Ливан Енджи Касабие явно
Коментари Харесай

Енджи Касабие уреди мъжа си в киното

След години блуждаене сред България и Ливан Енджи Касабие очевидно счита да пусне корени у нас , откакто преди няколко месеца роди тук своето първо дете, разбра HotArena.

Диетоложката сега съвместява кариерата с развъждането на бебето. Тя към този момент съумя да откри работа и на мъжа си, с цел да не се свива той у дома като натъпкан шурей.

Доскоро главно обвързване на мощната половинка на Енджи – манекенът Рабих Ел Зейн, беше да извършва ролята на бижу на своята жена. Докато докторката се трепеше да обикаля България бременна, а по-късно – и с бебе на ръце, с цел да прави съвещания на пухкавелки, които желаят да отслабнат, той се въртеше изтънчено към нея и ѝ правеше компания. Явно обаче тези дни на безметежно извършване на нищо към този момент са отминали за красавеца и той се е хванал на работа. Полето на активност, което е избрал, подхожда на статута му на някогашен Мистър Ливан, а точно – киното.

Той обаче най-малко към този момент не се изявява като артист, а като личен треньор на артисти. Рабих е почнал работа в студио „ Бояна ”. Там се грижи за положителната форма и тренировките на холивудските звезди, които идват у нас, с цел да снимат филмите си. Преди дни мачото сподели фотография с една от своите първи ВИП клиентки. За необятната общност лицето ѝ може би наподобява непознато, само че тя е измежду най-популярните индийски актриси, които снимат и в холивудски продукции. Името ѝ е Алиа Абхат. Персоналният ѝ треньор я назовава „ най-хубавата индийска актриса ”, като в това време разяснява, че сега младата дама се приготвя за фотоси на нов филм. Явно по тази причина ѝ се постанова да влезе в идеална форма, а самият той е индивидът, който се грижи тази цел да бъде реализирана.

Самата Енджи има много сериозен опит във филмовите студиа в Бояна. Преди години това беше главното място, където тя развиваше своята активност на диетолог. Ливанката се грижеше за здравословното меню на съвсем всички холивудски величия, които работеха у нас, в това число звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Жан-Клод Ван Дам. Докато Слай снимаше у нас екшъна „ Непобедимите ”, даже се заприказва, че си е паднал по засуканата диетоложка и за малко да се разведе поради нея. Дали това е било истина, или не, по този начин и не стана ясно. Но е несъмнено, че още от този момент Енджи поддържа солидни връзки в студиата в Бояна и в този момент ги употребява, с цел да помогне на половинката си да се наложи там като личен треньор. Нищо чудно скоро да го вкара и в някое родно риалити. Според слуховете, сходни хрумвания е имало още преди година – диетоложката е трябвало да влезе в риалити по Нова тв дружно със своя брачен партньор. Само че бременността ѝ е провалила този проект, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР