След години бурен живот и скандали, в който Джони Деп

...
След години бурен живот и скандали, в който Джони Деп
Коментари Харесай

Никой не очакваше това от Джони Деп

След години плевел живот и кавги, в който Джони Деп грабеше с обилно от всички удоволствия - секс, алкохол, опиати, празненства и така нататък, холивудският артист явно е решил, че е извънредно време за смяна.
 Джони Деп, Амбър Хърд и съглашението, до което доближиха двамата
Когато Амбър Хърд няма различен избор

Актрисата най-сетне склони глава

И въпреки никой да не очакваше това от него, Джони Деп в действителност се любува на спокойния живот в Англия. 59-годишният артист разкрива, че е заменил Холивуд с провинциалния британски окръг Съмърсет в изявление за априлския брой на локалното списание Somerset Life.

" Просто обичам места с темперамент. Имам разнообразни къщи на разнообразни места и всички те значат нещо особено за мен. Нямам ги единствено с цел да кажа, че ги владея, имам ги за приложимост и тъй като са специфични, ", разкрива той пред изданието.

Джони Деп не пропуща да похвали региона, че му разрешава да живее по-комфортно отвън светлината на прожекторите. " Британците са готини и ще ви поздравят, като че ли сте комшия, без да прекаляват ", споделя той. " Нямам нищо срещу, в случай че хората желаят подпис или къс диалог, само че не и когато извозвам време уединено със фамилията си. " Той прибавя: " Мога да отида в магазините, без да съм заобиколен от хора, които желаят селфита. Нямам нищо срещу това до избран миг, само че от време на време става малко пренаселено. "
 Джони Деп, Jeanne du Barry и по какъв начин наподобява артистът в ролята на Луи XV
Какво е общото сред Джони Деп и крал Луи XV

Актьорът не стопира да ни изненадва

Звездата от " Карибски пирати " разкрива, че спокойният метод на живот му отива повече, в сравнение с някои биха си помислили. " В интерес на истината аз съм много свенлив човек ", споделя той. " Това е едно от страхотните неща за Англия и изключително за Съмърсет. Мога просто да бъда себе си - и това е хубаво. "

Според Evening Standard през 2014 година Деп купува имението за 13 милиона английски лири в Съмърсет, което е на към три часа и половина от Лондон с кола. Съобщава се, че парцелът има 12 спални и осем бани. Somerset Life отбелязва, че домът, който разказват като " велико имение ", се простира в границите на 3440 дка и е заобиколен от доста градини.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР