След година упорита борба от страна на народния представител Стефан

...
След година упорита борба от страна на народния представител Стефан
Коментари Харесай

Започна дългоочакваното монтиране на мантинелите по пътя Полето – Брежани

След година упорита битка от страна на народния представител Стефан Апостолов и кмета на Община Симитли Апостол Апостолов най – сетне стартира монтирането на предпазните уреди (мантинели) по пътя Полето – Брежани.

Припомняме, че депутатът Апостолов, на няколко пъти задаваше въпроси към разнообразни министри на районното развиване и благоустройството по отношение на изчезналите мантинели по пътя, който е с висока централизация на пътно – транспортни катастрофи. Въпросните уреди бяха отстранени при ремонта на пътя, а по-късно се наложи да чакаме месеци наред, с цел да се намерят средства, с които да се обезпечи слагането на мантинелите.

Днес, слагането на мантинелите е към този момент факт, с помощта на напъните, които поставиха кмет и депутат в името на жителите на Община Симитли и всички, които пътуват по въпросния път.

Самият Стефан Апостолов, преди броени дни, разгласи в профила си във „ Facebook “, че при започване на месеца за следващ път е сложил въпроса на вниманието на служебния министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков, който от своя страна го е уверил, че са обезпечени средства и до края на седмицата монтирането на мантинелите ще стартира, което фактически се случи.

Това е следващото спазено заричане от страна на нашия народен представител и нашия кмет, които още веднъж потвърдиха, че когато сме дружно и най – към този момент обединени от една обща идея, нещата се случват!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР