След година и половина борба и две спечелени съдебни битки,

...
След година и половина борба и две спечелени съдебни битки,
Коментари Харесай

БОЕЦ: Получихме поредната порция информация за дейността на Гешев

След година и половина битка и две извоювани правосъдни борби, през вчерашния ден от БОЕЦ извоювахме и получихме следващата порция информация от СГП за " активността " на Гешев. Получените документи имат извънредно значима стойност и по тази причина дефинираме спечелването на тази борба и приемането им, като значима победа. Разкриваме умишлено и усърдно укриваната информация и разрушаваме омертата на прокуратурата за позора и лъжите на Гешев. Това написаха от гражданското съдружие БОЕЦ.

" Доказваме с публични документи и обстоятелства, че " данните за достиженията на Иван Гешев " от Атестационната комисия към Висш съдебен съвет, както и от самият него по време на чуването му, като единствен претендент за основен прокурор са неистини. Целта е била Висшият правосъден съвет и българското общество да бъдат заблудени за качествата на претендента Гешев и той да бъде определен за основен прокурор. Подобен скандал няма аналог в правосъдната история на България и удостоверява нашата позиция, че процедурата по желание за основен прокурор в България през 2019г. е опорочена и манипулирана ", настояват още от придвижването.

" В поредност от материали ще публикуваме данните, като ще потвърдим и разобличим всички неистини на Иван Гешев. Освен фаворит на Пеевски, Борисов и мафията, Гешев се оказа и елементарна калинка. Изборът му е злепоставен поради фалшифицираните данни за неговите " триумфи ", пишат още от БОЕЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР